Sevićka: Plašim se da me Danijel zaprosi!

Autor: D. L.

Zabava

16.10.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i voditeljka Ana Sević uveliko uživa u ljubavi sa novim partnerom Danijelom Nedeljkovićem, a za Srpski telegraf je ekskluzivno otkrila da se plaši da je biznismen zaprosi.

RepublikaFoto: K. Mihajlović
Ana Sević i Danijel  Nedeljković

Kako je otkrila, Sevićka se plaši da još nije spremna da nosi verenički prsten, te i da ne zna kako bi reagovala kada bi je Danijel iznenada zaprosio i kleknuo sa prstenom u ruci.

Ana: Najvažnije je da Danijel i ja imamo poverenja jedno u drugo

- Nema potrebe da komentarišem da mi je u vezi sjajno jer mislim da se to vidi po meni. Trudim se maksimalno da sakrijem privatni život i što više stvari zadržim za sebe, ali izgleda da to i nije tako moguće. Danijel je sjajan momak, koji dobro zna šta želi, lepo nam je i dobro se slažemo - rekla je Ana i dodala:

- Mislim da još nisam spremna za brak i venčanicu. Plašim se da bih bila totalno nespremna kada bi me u ovom momentu Danijel zaprosio! Iskreno, bih bila zatečena. Mada sve to ide u svoje vreme i ne treba sebi da stvaram presiju oko toga. Najvažnije je da nam je lepo u vezi, da se dobro slažemo i da sve ide onako kako treba da ide. Najvažnije je što moj partner i ja imamo puno poverenja jedno u drugo, a to je stub svakog stabilnog odnosa.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Ana Sević

Da podsetimo, Sevićka i Nedeljković upoznali su se u Crnoj Gori početkom godine, a kako su se simpatije javile prilikom prvog susreta, par je ubrzo započeo romansu. Tek kada se Ana sredinom januara razvela od pevača Darka Lazića, njih dvoje su prestali da kriju da su u vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading