Kija pokazala ceo stan, pa odala Slobu: Bio je kod mene i doneo poklon!

Autor:

Zabava

14.10.2018

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga", Kristina Kija Kockar danas je ugostila ekipu emisije "Premijera - Vikend specijal", a gledaoci su imali priliku ekskluzivno uživo u programu da vide kako izgleda Kijin stan.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ, Prntscrin Pink
Kija i Sloba

Kristina je u razgovoru sa reporterom Nemanjom Vujičićem istakla da je njena mama oduševljena stanom koji je kupila, dodala da se još uvek nije u potpunosti uselila u svoj stan koji se nalazi u Beogradu, a otkrila je i da je u stanu bio njen bivši suprug Slobodan Radanović.

- Bio je gost! Došao je da vidi stan. Doneo mi je slatkiše za useljenje i to je to. Bio je kratko i otišao. To je bilo kada sam kupila stan. Nismo nas dvoje u kontaktu. Imala sam neke stvari koje je trebalo da potpise, pa je morao da dođe zbog toga. Želela sam da mu pokažem stan i on je želeo da vidi kako izgleda stan. Sviđa mu se i drago mu je. Više se neće pojavljivati ovde, to je sigurno - pričala je Kija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
MBd

14.10.2018 20:47

Ovi slatkiši izgledaju kao da su jutros kupljeni na aerodromu, a ne pre mesec dana....

Odgovori 2 13
Boris

15.10.2018 19:09

Lep nov stan. Nije prenatrpan namestajem. Mnogo srece u novvom stanu sa novim muskarcem.

Odgovori 12 1