(FOTO) ON MUŠKARAC, AL' ODEĆA ŽENSKA: Poznati PR stručnjak kao trandža!

Autor:

Zabava

11.10.2018

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Knjige ne treba da prosuđujemo po koricama... to jest, tako bi trebalo, jer bismo u suprotnom bili previše površni, zar ne? Isto tako, kad vidimo muškarca obučenog kao ženu, ne bi trebalo da o njemu sudimo kakva je ličnost, već kako mu stoje helanke, da li ima skladan stomak za kratki topić, da li je izabrao pravu tašnicu... i niz tako svakakvih nekakvih odgovarajućih damskih detalja, kako ih je, na primer, izabrao hrvatski PR stručnjak Davor Grgin!

RepublikaFoto: Pixell
Davor Grgin (desno, vrlo bitno da istaknemo - desno) je PR poznatih hrvatskih zvezda

Na fotografiji koja je osvanula na internetu možete da vidite upravo Grgina kako stoji na jednoj terasi, a to što je obučen za izlazak kao seka, a ne kao bata - možda je to odradio u brzini...

U svakom slučaju, izbor tamnije varijante ženske garderobe, uz odgovarajuće štikle i stilsku ogrlicu, pa... dama sa fotke je spremna za lov, da li kao predator ili kao plen, pa 'ajte molim vas, ko da je to važno!

Hrvatski mediji pišu da je Grgin PR mnogih estradnih zvezda, navodeći da mu je najpoznatiji klijent Severina Kojić

Za kraj, za sve one koji bi da pogledaju damsku odevnu kombinaciju Davora Grgina - to možete da uradite OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading