Lazićeva ljubavnica se oglasila: Darko je sa mnom varao ženu i ljubavnicu!

Autor:

Zabava

11.10.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić uveliko uživa u vezi sa verenicom Marinom Gagić, a izvesna Jovana Aleksić nedavno se obratila medijima navodeći da je folker s njom varao bivšu suprugu Anu Sević, ali i sadašnju partnerku, s kojom planira porodicu i brak.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Darko Lazić

Naime, i pored turbulencija i skandala koji pevača u javnosti već godinama prate kada je njegov emotivni život u pitanju, čini se da tome i dalje nema kraja jer je njegova ljubavnica iznela šokantne detalje iz vremena kada su se tajno viđali.

Jovana: Viđali smo se često, vodio me je i na nastupe. Ja ga nisam forsirala da se razvede niti mu pravila ljubomorne scene

- Dugo sam razmišljala da li treba da se oglašavam, a onda sam rešila da to uradim javno jer je Darko ispao loš čovek prema meni, a to nisam zaslužila. On i ja smo započeli ljubavnu vezu dok je još bio sa Anom u braku. To je bilo pre skoro dve godine. Pričao mi je kako mu sa Anom nije lepo, kako je njihov brak sve samo ne normalan i da ne zna koliko će moći s njom jer njih vezuje Lorena. Viđali smo se baš često, vodio me je ponekad i na nastupe. Ja ga nikada nisam forsirala da se razvede niti mu pravila ljubomorne scene, zaista. Nikada nisam želela da ima problem sa suprugom zbog mene. Stvarno mi se svideo. Kada se razveo, dva meseca nismo bili u kontaktu jer smo se nešto posvađali. Obnovili smo kontakt i tada mi je rekao da ima devojku Marinu. Bila sam malo besna, nije mi bilo jasno šta sad tamo neka Marina hoće. Prećutala sam i to i nastavila da se viđam s njim - otkrila je Jovana u ispovesti za Star magazin i dodala:

RepublikaFoto: printscreen/.instagram.com/gagicmarina
Darko sa devojkom Marinom

- U maju mi je kasnio ciklus, koji mi je inače redovan, i ja sam posumnjala da sam trudna jer zaštitu nikada nismo koristili. Nisam htela da širim paniku i ćutala sam, međutim, nakon 15 dana kašnjenja, videla sam se s Darkom i rekla mu da mi kasni i da moram da radim test. On je ponavljao da nema šanse da sam trudna i da uradim test što pre. Odmah sam ujutru to učinila i test je pokazao da nisam trudna. Ali nisam htela to odmah da kažem Darku, htela sam da ga istresiram. Pozvao me je tek nakon pet dana i pitao da li sam radila test. Rekla sam mu da nisam i da mislim da sam 99 posto trudna. On je onda grubljim tonom rekao da uradim test i, ako sam trudna, da ga zovem, a on će da plati najbolju kliniku da abortiram. Izgorela sam! Spustila sam mu slušalicu i on me više nije zvao.

Ljubavnica: Slala sam mu poruke, a on me blokirao!

Od trenutka kada je Aleksićeva folkeru saopštila da ipak ne nosi njegovo dete, Darko se od nje potpuno udaljio, a na kraju je odlučio da je blokira.

- Pustila sam mu posle nekog vremena poruku koja je glasila: "Da li te uopšte zanima šta se sa mnom dešava", ali nisam dobila odgovor. Pitala sam ga šta bi zaista bilo da sam ostala trudna, ali njega je očigledno za sve bolelo uvo. Samo sam na kraju shvatila da me je na svim društvenim mrežama blokirao. To je glavni razlog zašto sam sve ovo iznela u javnost - ispričala je pevačeva bivša.

Da podsetimo, iako je ove godine potpisao papire za razvod od pevačice Ane Sević, Darko jedva čeka ponovo da stane na ludi kamen sa verenicom Marinom, a na svakom koraku pokazuje koliko mu je do nje stalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading