Ne dao im bog da se jave: Kaća poslala poruku bivšima!

Autor: Alo.rs

Zabava

10.10.2018

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Grujić često je na meti medija zbog svog boemskog načina života, ali i broja momaka kojih nije bilo malo ili pravilnije rečeno, nije ih nikada krila. Sada je odlučila da zauvek "raskrsti" s njima i da više ne budu u kontaktu, a za one koji prate šta se njoj dešava u privatnom životu imala je jasnu poruku:

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Briga je šta i ko misli o njoj... Kaća Grujić

- Često ne znam šta je sa ljudima. Onda shvatim koliko moja publika voli moje pesme i da ih zanima moja karijera. Ne vidim potrebu da devojčica od 15 godina ili žena od 30 do 40 želi da zna sa kim sam ja i šta radim sa svojim momkom. Više mi je toga preko glave, ali jasno mi je, čim gledaju rijaliti u toliko meri. Shvatite da je njihova zanimacija isključivo tuđ život. Niko ne treba da zna ništa o privatnom životu nijedne javne ličnosti - smatra Katarina koja na pitanje da li je osude javnosti sprečavaju da živi onako kako želi.

Foto: printscreen/instagram
Bivše je blokirala...

- Ne dozvoljavam da to što ljudi gledaju u tuđe dvorište utiče na način na koji živim, na mesto gde ću izaći i sa kim. Jednostavno nemam zadrške i ne razmišljam o tome da li će i kako ko da komentariše moje pojavljivanje bilo gde. Sama sam birala ovaj posao i da budem poznata ličnost. Ako mi se ide u neki klub, restoran, splav, biću tamo. Bilo bi licemerno da se bunim i da mi smeta kada me neko slika, priđe tu gde sam ja ili me komentariše - iskrena je Grujićeva.

Poznata kao neko ko je veoma aktivan na društvenim mrežama, Kaća je otkrila kako je sprečila bivše da je prate i da joj lajkuju postove, ali i šta misli o tome da joj se jave:

- Ne dao im Bog. Bivše momke sam blokirala i u životu i na društvenim mrežama. Ne može me niko od njih lajkovati ili dobiti, sve i da hoće - oštro je poručila Grujićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading