JK i Piksi otišli na Maldive! Iskeširali 50.000 evra za mini-odmor!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša i Dragan Stojković Piksi letuju porodično na Maldivima, a za sedmodnevni odmor izdvojili su čak 50.000 evra.

Foto: instagram.com/karleusastar
Na odmoru s Piksijem... Jelena i Duško

Kako Srpski telegraf saznaje, JK je sa svojom i porodicom fudbalske legende odsela u jednom od najskupljih rizorta, u čuvenom "Džumejra Vitaveli", gde je noć blizu 1.000 evra po osobi.

- Piksi i Duško su želeli da iskoriste pauzu u prvenstvu kako bi se odmorili, pa su se odlučili za Maldive zato što su blizu Kine i ne moraju mnogo da lete. Piksijeva žena i Jelena su izabrale jedan od najluksuznijih rizorta na svetu, u kome su odsedale svetske zvezde, a koji ima dva spoljašnja bazena, dva dečja bazena, fitnes, spa-centar, salon lepote, masažu, osam restorana, tri bara, tri terena za tenis, klub za decu, dve prodavnice, školu ronjenja, servis za pranje i hemijsko čišćenje veša. Bukvalno od ptice mleko i sve im je na raspolaganju - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

RepublikaFoto: Starsport
Otišli na mini-odmor... Snežana i Dragan Stojković

- Svaka soba se nalazi u bungalovu u vrtu hotelskog kompleksa i površine je 100 m2, čiji pod je providan i gleda na korale u vodi. Gostima je na raspolaganju hidrogliser koji mogu da koriste 24 sata. Što se hrane tiče, na meniju imaju sve - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Karleuša će sa Piksijem i porodicom u ovom raju boraviti šest dana, a cena koju su izdvojili je sve samo ne sitnica. Agencijske ponude kažu da je sedam noći u ovom rizortu 6.538 evra po osobi, što znači da su dva bračna para samo za sobe platila 39.228 evra. Kada na to dodamo cenu avionskih karata, dođemo do iznosa od 50.000 evra, koji su dali za ovo baškarenje na Maldivima.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Karleušu, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading