Ceca: Napadači treba da se plaše mene i zakona!

Autor:

Zabava

08.10.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović gostovala je juče u emisiji "Premijera, vikend-specijal" i tom prilikom je otkrila da se nimalo ne plaši napadača koji su prošlog vikenda pokušali automobilima da upadnu u njenu vilu na Dedinju.

Foto: printscreen/instagram
Ceca Ražnatović

Naime, Ražnatovićka je objasnila da se nikoga ne boji i da je u svakom trenutku spremna da se lavovski bori i na sve moguće načine zaštiti svoje najmilije, te i da će se sa počiniocima obračunati putem nadležnih organa.

- Ja jesam u početku strahovala, ali samo od novog napada. Bila sam uznemirena zbog toga što su se članovi moje porodice uplašili. Ja sam se lično u više navrata u životu sretala sa sličnim situacijama kada su ljudi želeli da mi napakoste, ali sam se uvek lavovski borila. Uvek ću štititi svoju porodicu i na sve načine ću se truditi da pravdu isteram na videlo. Ne plašim se napadača i ovom prilikom ću reći da bi oni trebalo da se plaše. Oni su učinili puno zla radeći ovakve stvari, a nemam od čega da strahujem. Treba da se plaše državnog zakona jer ću ja sve putem nadležnim organa uraditi kako bi pravda bila zadovoljena. Ovakvim stvarima treba da se stane na put. Nikome ne bih poželela da mu se ovako nešto dogodi - ispričala je pevačica.

Ražnatovićka: Uvek ću štititi svoju porodicu i na sve načine ću se truditi da pravdu isteram na videlo

Ceca je otkrila i da još uvek ne želi da njena ćerka Anastasija nastupa sa njom otkako je uspešno uplovila u pevačke vode, ali i da se nada da će se to desiti u budućnosti kada njena naslednica bude objavila i svoj prvi album.

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija
Anastasija Ražnatović
RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Cecina vila

- Već su me mnogi pitali i već je bilo dosta ponuda od raznih organizatora mojih nastupa da moja ćerka Anastasija nastupi sa mnom. Ja mislim da je za to još uvek rano i da za to ima vremena. Ona vredno radi na spremanju svog albuma prvenca, tako da o tom - potom. Ja uveliko planiram veliki koncert na Ušću, ali bih volela da to spojim i sa mojim novim albumom. Ne žurim nigde zasad - rekla je Ceca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading