KIJI PRETE SMRĆU ZBOG SLOBE!

Autor:

Zabava

06.10.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razočarani fan uhodio Kristinu i poručio joj da neće izvući živu glavu od njega. Rijaliti-zvezda slučaj prijavila policiji i čeka da organi otkriju ko je u pitanju.

Foto: e-stock
Ludi fan je plaši...Kija Kockar

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" i novopečena pevačica Kristina Kija Kockar uživa veliku popularnost otkako je počela da se bavi muzikom i nastupa širom Evrope. Kako saznajemo, Kockareva je na meti manijaka koji joj svakodnevno upućuje stravične pretnje i uhodi je od kako je imala zajednički nastup sa bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem.

Misliš da si bezbedna dok tako bezbrižno ispijaš kaficu usred dana sa drugaricama. Znam ti svaki korak, glasi poruka

Naime, kako izvor blizak Kristini navodi, u pitanju je muškarac koji je bio njen vatreni fan, a razočaralo ga je to što je Kockareva zbog velikog honorara pristala da bude na sceni sa čovekom koji ju je, po mišljenju njenog uhoditelja, strašno povredio.

- To je očito profil osobe koja ima neku šifru, narodski rečeno, čovek je poremećen. Kristini fanovi šalju hiljade poruka na dan na društvenim mrežama, tako da ona tu osobu ranije nije zapazila. Odjednom, nakon što je objavljeno da će nastupiti sa Slobodanom, počele su da joj stižu preteće poruke. U pitanju je lažni profil, ali predstavlja se kao razočarani muškarac koji je bio očaran njom. Pisao joj je kako je pala u njegovim očima, kako je smrtno razočaran što se prodala za nekoliko hiljada evra i stala na binu sa čovekom koji ju je toliko ranio, javno prevario i tako dalje. Kristina nije odgovarala na te poruke, međutim, onda su nakon njihovog zajedničkog nastupa počele da joj stižu pretnje - navodi izvor i nastavlja:

Foto: Promo foto
Kija i Sloba

- Prvo joj je pisao da će platiti svaki dinar koji je utrošen u glasanje za nju u prvoj sezoni jer nije zaslužila pobedu, a potom je krenuo da preti: "Platićeš ti za sve, ali ne novcem jer se neke stvari ne plaćaju parama. Doći će ti glave to što si izigrala i mene i naciju, ja ću se za to pobrinuti." Nakon toga, Kiji nije bilo svejedno jer nije mogla da zamisli da će neko da je napada što je bila profesionalac i prihvatila angažman koji joj je ponuđen, a pritom se nije niti mirila sa Slobom niti promenila stav prema njemu. Međutim, poruke koje su usledila u

danima su jezive. "Misliš da si bezbedna dok tako bezbrižno ispijaš kaficu usred dana sa drugaricama. Znam ti svaki korak, sačekaću te tamo gde se najmanje nadaš", videla je Kija u trenutku kada je zaista sa drugaricama kafenisala. Odsekla se jer je shvatila da je čovek prati, tako da se odmah pokupila i otišla u policiju da prijavi slučaj. Dala je kompletnu prepisku, tačnije sve poruke koje su joj upućene, a policija radi na tome da identifikuje psihopatu.

- Kija je u konstantnom strahu, okreće se na ulici i gleda da li je neko uhodi. Razmišlja da angažuje obezbeđenje dok se ne otkrije ko je čovek koji je prati i preti joj - završava izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Kijom kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
psihijatar

06.10.2018 21:22

Najviše sam u životu mrzeo folirante i prevarante. Nudio ti ''visoki'' političar' pa objavi za kintu, ti voliš pare više nego Slobu