DEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA otvara reviju visoke mode!

Autor:

Zabava

05.10.2018

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Miloš Biković neprestano je u žiži interesovanja, a sada veliku pažnju privlači i njegova nova devojka Barbara Tatalović koju je javno pre mesec dana predstavio na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji.

Foto: Promo foto
Biković sa novom devojkom Barbarom Tatalović

A s obzirom na to da je Barbara jedna od traženijih srpskih manekenki u Evropi, u sredu 10. oktobra otvoriće reviju visoke mode u raskošnoj vili na Dedinju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby did a bad bad thing

A post shared by Barbara Tatalović (@barbaratatalovic) on Apr 5, 2018 at 11:17am PDT

Nova devojka glumca Miloša Bikovića zajedno sa još nekoliko poznatih ličnosti iz različitih branši, defilovaće u preskupim modelima kreatorke "Jovane S Couture".

RepublikaFoto: Promo foto
Model dizajnerke Jovane S Couture

Sve će ličiti na srpski defile "Viktorijinih anđela" i neće biti reč o običnoj reviji, na kojoj Jovana predstavlja novu kolekciju. 
-Tačno je da Barbara učestvuje na reviji, ali pomaže mi i oko organizacije.  Nas dve smo najbolje drugarice, ma kao prava porodica - rekla je Jovana nedavno za emisju "Ekskluzivno".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading