RAZVOD SLEDI? Igor besan na Severinu, IZAŠAO IZ KUĆE!

Autor: 24 sata.hr

Zabava

04.10.2018

18:13 >> 18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplicitne fotografije koje su po treći put procurile pevačici Severini Kojić, i dalje su glavna tema u regionu. A kako hrvatski mediji pišu, u kući Severine i Igora Kojića u trenutku objave fotografija nastalo je vanredno stanje jer se suprug hrvatske pevačice razbesneo i izašao iz kuće.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Treći deo njenih porno fotografija ugledao svetlost dana... Severina Kojić

Izvor blizak pevačici, najpre je otkrio kako se odvijala situacija u Severinom domu u Zagrebu kada je saznala da će njene nage fotografije uskoro videti cela javnost:

- U njenom domu je, otkako su fotografije izašle u javnost "krizno stanje", a Severinin suprug Igor Kojić tog dana izleteo je iz stana "besan kao ris" i vratio se u dom tek nekoliko sati nakon što su fotografije procurile u javnost. S druge strane, Severinin menadžer Tomica je odmah došao u njen stan u Zagrebu i sve vreme je bio sa pevačicom - ističe izvor.

Foto: instagram.com/severina
Dok mu se žena bori sa skandalom, on objavljuje psa... Igor i Severina

Osim Tomice Petrovića, pevačicinog menadžera koji tvrdi da je Severinin "bivši namestio ovaj skandal", ni pevačica, ali ni članovi njene prodice nisu davali izjave. Međutim, Igor Kojić je u jeku skandala objavio fotografiju svog psa Paka sa šalom Crvene Zvezde kako bi dao podršku voljenom klubu.

RepublikaFoto: instagram.com/dragankojickeba
Svekar brani snajkinu čast... Dragan Kojić Keba

A ono što je tada sve iznenadilo jeste komentar njegovog oca Dragana Kojića Kebe koji se osvrnuo na skandal:

- Ne bojte se, Bog sve drži pod kontrolom. Uz ovo je dodao srca i slova S i I. Međutim, taj komentar kasnije je izbrisan. 

A pored skandala, Severinu sada etiketiraju kao mentora mladim devojkama koje počinju da se fotografišu u izdanjima u kojima je to činila i ona. Jedna od onih koja je iskopirla Kojićku je izvesna Ana koja je na društvenoj mreži tviter. Domišljata djevojka se, po uzoru na fotografije na kojima je Severina, izvija i pokušava da napravi selfi u što sličnijim pozama kao gospođa na objavljenim fotografijama. A da li joj je uspelo proceni te sami.

Foto: twitter.com
Severinina učenica...? Izvesna Ana

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading