ANABELA ŠOKIRALA: VOLELA BIH DUET S KIJOM!

Autor:

Zabava

04.10.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas gostovala je kod Ognjena Amidžića posle afere zbog batina koje je doživela od supruga Andreja Atijasa, gde je bila prilično raspoložena, čak i da se šali na svoj račun.

RepublikaFoto: instagram.com/anabelci
Želi nemoguće... Anabela Atijas
Foto: youtube.com/ AmiG Show
Da li bi pristala da snimi pesmu s Anabelom? Kija Kockar

Naime, Lunina mama morala je učestvuje u čuvenoj igrici iz "Amidži šoua" Ili-ili i da odgovori na pitanje s kim bi najradije snimila duet. U ponudi su bili njeni ljuti neprijatelji sa kojima medijski ratuje već godinama: Kija Kockar, Slobodan Radanović, Vuk Mob i Tamara Đurić, a njen odgovor niko nije očekivao.

Atijasova je rekla da bi pesma mogla da nosi naziv "Beautiful liar" ("Prelepi lažov")

- Kristina Kockar. Uvek nekako gledaš ko je najaktuelniji, a to je Kija Kockar. Moram da kažem da su oboje podjednako aktuelni, nego prosto ženama je mnogo teže u našem poslu. Nekako mi je ženski duet mnogo ređi - objasnila je Anabela i rekla da bi pesma mogla da nosi naziv "Beautiful liar" (Prelepi lažov). Ona je i ovoga puta iskoristila priliku da pecne Kockarevu aludirajući na to da je veliki lažov i da je njena priča fejk.

RepublikaFoto: e-stock agency
Snimili duet... Anabela i Gagi

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vesna

04.10.2018 12:17

Kija je najslavnija i najpopularnija pevacica na estradi. Svi zele duet sa njom. Moze da bira. Priznanje stize i od najveceg neporijatelje.

Odgovori 17 0