PRESTOLONASLEDNIK?! Prija i Filip odabrali prinčevsko ime za SINA!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

03.10.2018

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u junu su napravili svadbeno veselje i potrudili su se da sve izgleda kao britansko kraljevsko venčanje Megan Markl i princa Harija, čak se i Lepa Brena obukla u stilu Serene Vilijams na ovom slavlju. A u istom duhu, Aleksandra i Filip, izgleda, nastavljaju da žive život pa su detetu koje čekaju odlučili da daju prinčevsko ime.

Foto: Grand News
Imitirali kraljevsko venčanje... Prija i Filip

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Nikad nije kasno” ❤️

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Oct 3, 2018 at 3:14am PDT

Naime, Prija i Filip odlučili su d a sinu daju ime Aleksandar, a kako je pevačia izjavila, to je bila ideja njenog supruga:

- Beba će se zvati Aleksandar. Filip je predložio, a ja sam, naravno, prihvatila! - raspoloženo je izjavila pevačica. A osim činjencie da će se beba zvati kao prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević, Filip je možda odlučio da sinu da ime i po svojoj voljenoj supruzi.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Sin će se zvati po njoj... Aleksandra Živojinović

Aleksandra, koja je u petom mesecu trebalo bi da se porodi u martu, a do tada odlučila je da prekine s nastupima i posveti se trudnoći. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading