SRBIJA BRUJI O JOVANINIM NARUKVICAMA: Evo koliki stan u Beogradu možete da kupite za taj novac!

Autor:

Zabava

03.10.2018

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana i Željko Joksimović proslavili su rođendan svojih bliznakinja, ali nije se juče pričalo samo o dečjem rođendanu. Naprotiv! Iako je fokus bio na malenim Ani i Srni, mama Jovana je uzburkala javnost odevnom kombinacijom - ne samo zbog elegancije, nego i zbog cene svojih narukvica i čizama koje je nosila!

Foto: e-stock/J. JOVANOVIĆ
Joksimovići na proslavi rođendana bliznakinja Ane i Srne

To što je Jovana privukla najviše pažnje zbog čizama - to je zato što su bile drečave... dobro, i moderne, Balensijaga žute čizme sa likovima iz crtaća, koje se prodaju po ceni nešto manjoj od 2.000 evra (2.294 dolara)!

Ali, bolji poznavaoci su pominjali i dve Cartier love narukvice - od nekih 10.000 € po komadu (znači da, dobro ste sabrali - zajedno oko 20.000 €), što, ako je sve to tačno, za odevnu kombinaciju ukupno čini fantastičnih 22.000 evra!

Foto: e-stock/J. JOVANOVIĆ
Jovana i Željko Joksimović

Po današnjoj (3. oktobar 2018.) ceni nekretnina u Beogradu, u ponudi je skoro 200 stanova po toj ili nižoj ceni - od 17 do 53 kvadrata, na prostoru od Vukovog spomenika u strogom centru (!), preko Beogradske arene (!) do Zemuna, Zemun polja, Dušanovca, Borče, Koteža, Rakovice, Ledina, Vidikovca...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading