PREDUZEO MERE: Milan Popović zbog Severine ZABRINUT ZA SINA!

Autor: Blic

Zabava

03.10.2018

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su po treći put porno fotografije pevačice Severine Kojić dospele u javnost, njen bivši partner Milan Popović odlučio je da se posavetuje sa stručnjakom o tome kako da zaštiti od cele situacije svog maloletnog sina, Aleksandra.

Foto: e-stock/KOBRA
Nije bio u šoku... Milan Popović

Pošto je Aleksandar nedavno pošao u školu neizbežno je da čuje za skandal svoje majke, koji i dalje trese region.

Popović, kako je sam potvrdio, nije bio iznenađen neodgovornim ponašanjem svoje bivše partnerke, ali čini sve što može da zaštiti sina.

Foto: Privatna arhiva, Prntscr TV Prva
Pokušva da se izbori sa situacijom... Severina i Milan

- Nisam bio u šoku. Zabrinjavajuće je kako neko ko je imao loše iskustvo sa privatnim fotografijama koje su dospele u javnost ponovo dozvoli sebi da bude toliko neodgovoran da se isti scenario ponovi. Pre svega kao roditelj deteta koje je nedavno krenulo u školu. Ponovo pravi snimke za koje zna da mogu da dospeju u javnost i da to može da šteti detetu - izjavio je biznismen i dodao:

- Ne mogu da ga zaštitim od cele situacije. Konsultovao sam se sa dečjim psiholozima i u slučaju da ovo poprimi mnogo većeg maha, imamo spremljen plan -  rekao je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading