ANABELA PRVI PUT PRED TV KAMERAMA O INCIDENTU SA ANDREJOM!

Autor:

Zabava

01.10.2018

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo izdanje emisije "Ami G Show" očekuje vas u dobro poznatom terminu - u utorak 2. oktobra u 22:15 časova samo na TV Pink, a Ognjen će u studiju ugostiti bivši bračni par i nekadašnje zvezde devedesetih Anabelu Atijas i Gagija Đoganija.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Anabela i Andrej Atijas

Anabela i Gagi će kod Ognjena potpuno iskreno govoriti o porodičnim odnosima, prisetiće se perioda kada su bili u braku, u kom su dobili ćerke Lunu i Ninu, ali i razloga za razvod i priča o porodičnim nasilju.

Anabela se pre šest godina udala za sarajevskog biznismena Andreja Atijasa, sa kojim je dobila treću ćerku Blankicu, a nedavno se u medijima pojavila informacija da su se supružnici fizički sukobili u porodičnom stanu. Iste noći su oboje privedeni u policijsku stanicu, a prema informacijama koje su se pojavile, Andrej je tokom svađe zbog psa Anabeli opalio šamar, a pevačica mu je uzvratila tako što ga je izgrebala noktima po licu. Oboje su nakon saslušanja pušteni, a Anabela je odlučila da ne podnese tužbu protiv Andreja.

Šta se zaista dogodilo te noći u njihovom domu, da li je među njima došlo do fizičkog sukoba i da li će se razvesti, Anabela će otkriti upravo ovog utorka u emisiji "Ami G Show".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anabela Atijas

Razlog zbog kog su Anabela i Gagi često u medijima, svakako jeste i njihova ćerka Luna, koja je po drugi put učesnica najgledanijeg rijalitija "Zadruga". Njih dvoje su podržavali njenu vezu sa oženjenim Slobom Radanovićem, i bili su uz nju nakon raskida i izlaska iz rijalitija. Međutim, sada će prvi put zajedno komentarisati njeno učešće u drugoj sezoni "Zadruge" i da li smatraju da se za sada bolje pokazala nego tokom prethodnog učešća.

Ono što će obradovati njihove obožavaoce, jeste da Anabela i Gagi kao originalna postavka jedne od najpopularnijih grupa devedesetih "Funky G", spremaju novu pesmu o kojoj ce premijerno govoriti kod Ognjena.

U studio stiže bivša učesnica "Farme" i sportistkinja Ljuba Pantović, čija ćerka Aleksandra Subotić trenutno sa dečkom Davidom Dragojevićem učestvuje u najgledanijem rijalitiju svih vremena, "Zadruga 2".

Ljuba se često oglašavala u medijima i javno rekla kako ne podržava Aleksandrinu vezu sa Davidom i kritikovala ponašanje svoje ćerke, zbog čega već neko vreme nisu u dobrim odnosima.

Ona će upravo u emisiji "Ami G Show" ovog utorka izneti do sada javnosti nepoznate detalje o Aleksandri i njenom dečku Davidu.

Očekuje vas još mnogo toga, zato ne propustite "Ami G Show" u utorak 2. oktobra od 22:15 časova samo na TV Pink!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bilja

03.10.2018 13:55

Tuca i grebanje. Ko je jaci? Ko ima vece nokte? Tucemo se, volimo se. To je tako "slatko".

Odgovori 16 0
Marin

03.10.2018 18:29

@Bilja - Za Anabelu je slatko kada se partneri tuku.

Odgovori 11 0