(FOTO) NOVI ŠOKANTNI SELFI SEVERINE: GOLA U KREVETU I KUPATILU!

Autor:

Zabava

02.10.2018

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je i ranije za nemuzičke kreacije Severine, danas Kojić, važilo da su vruće, čini se da pevačica voli da raspaljuje maštu javnosti iznova i iznova sa sve spektakularnijim fotografijama koje malo toga ostavljaju mašti! Naime, na internetu je ponovo osvanulo Severinino golo telo, divne grudi i izvajane noge, samo ovoga puta - uz specijalni dodatak!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Severina Kojić

Hrvatska pop zvezda, ujedno i srpska snajka, ne stidi se dakle da pokaže svoje atribute, a nije to radila ni kao mlađa... Već i vrapci na granama znaju za njen nekadašnji porno uradak, a nedavno se pisalo i gledalo šta to Seve ima da ponudi a da nisu pesme - bile su to opet njene zamamne grudi, koje je čak prokomentarisala i baka njenog supruga, Igora Kojića!

Sada nam je na dlanu sve to, samo još zamamnije! Ah, da... Interesuje vas kakav je to specijalni dodatak koji spomenusmo u uvodu? Oh, pa to je stvar koja vibrira kad je uključite, a Seve je drži u vlažnoj sredini dok pravi selfi samo u crnim gaćicama ispred ogledala!

Dobro, dobro, da ne pomislite baš svašta - pevačica drži tu stvarčicu u ustima, ali reč je o spravici za održavanje zubne higijene... Ma, da ne dužimo, ipak je seksi, a o novim fotkama bruji ceo region - šta pišu komšije i kako izgledaju fotke možete da pogledate OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading