LUKAS PRIČAO O SVAĐI S KARLEUŠOM i priznao zašto je otišao iz Zvezda Granda!

Autor: Svet

Zabava

29.09.2018

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas napustio je "Zvezde Granda", a spekulisalo se da je to uradio zbog svađe sa Jelenom Karleušom. Međutim, najpre je to demantovala Jelena, a sada se oglasio i Aca koji je otkrio u kakvom je odnosu sa Karleušom:

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Progovorio o svemu... Aca Lukas

- Ona je moja velika prijateljica i mi se nikada nismo svađali. Tačno je da smo se sreli u avionu i čim sam je video, rekao sam joj: "Dođi ovamo", i izgrlili smo se - istakao je Lukas, a potom progovorio i o napušatnju popularnog muzičkog šou programa:

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Lukas tvrdi da se s njom nije svađao... Jelena Karleuša

- Ona nije razlog što sam otišao iz Zvezda Granda, razlog je nešto drugo, a to zna samo Saša Popović. Njemu sam poslao poruku. Ja sam pevač, nemam ja vremena da sedim u žiriju, dugo sam i sedeo - zaključio je Lukas.

Folker je imao šta da kaže i o svojoj zameni, rokeru Đorđu Davidu:

- Pa ja nisam "Zvezde Granda" gledao ni kada sam bio u žiriju, ali mislim da će Đorđe David biti odlična zamena za mene. Mada svi smo mi ličnosti za sebe i niko nikog ne menja. Đorđa Davida znam više od 35 godina, još iz perioda kada sam svirao sa Viktorijom. On je dobar dečko, prava faca i super će se snaći. Ma njega znam bolje od svih članova žirija, bolje i od Saše Popovića - dodao je on, a o izjavama Saše Popovića da mu se nije javio na telefon nije želeo previše da polemiše:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/RTS Balkanskom ulicom - Zvanični kanal
Aca mu se javio porukom... Saša Popović

- O Popoviću mislim sve najbolje, on je moj veliki prijatelj i tako će zauvek ostati, sa njim nikada nisam imao problem. Cela njegova porodica mi je super, i supruga i deca, o njima mogu samo lepo da kažem, a to nejavljanje neću da komentarišem - zaključio je Aca Lukas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading