Anabela progovorila o razvodu: PLAŠIM SE DA LUNA NE DOŽIVI NERVNI SLOM!

Autor: Svet

Zabava

29.09.2018

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anabela Atijas podnela je zahtev za razvod od supruga Andreja Atiasa nakon incidenta kojis e dogodio u njihovoj kući zbog čega su završili čak i u policiji.

Foto: instagram.com/anabelci
Podnela zahtev za razvod... Anabela i Andrej Atijas

Međutim, Atijasovu sada brine i ćerka Luna Đogani koja je u rijalitiju "Zadruga 2" i to što bi ona mogald a sazna za ovaj skandal na najgori mogući način. Pevačia je o ovome po prvi put progovorila i istakla koliko je zabrinuta za svoju ćerku i šta će se dogoditi kad aona sazna:

- Luna i ja smo mnogo vezane, ne znam kako će reagovati kada čuje šta se desilo - istakla je Anabela, da bi potom dodala:

RepublikaFoto: prntscr Zadruga
I dalje ne zna za razvod majke i očuha... Luna Đogani

- Ona je veoma emotivna i ja jedina mogu da je smirim. Plašim se da se ne potrese ako joj napričaju tamo neke laži, neću da mi dete ni zbog čega doživi nervni slom - izjavila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

29.09.2018 12:39

Pa ne razvodi se Luna. Nije dozivela nervni slom ni zbog Slobe. Mozda dozivi zbog ocuha????? Koliko je to ona vezana za ocuha?

Odgovori 21 0
Dejan

29.09.2018 17:20

Luna dala njenu Skodu da je vozi ocuh. Umesto da da ocu Gagiju. Blizi joj ocuh i njega vise voli. Sa njim pije i pusi. Kako li ce Lunci sada bez dragog ocuha?

Odgovori 14 0