Milić Vukašinović prvi put pred kamerama govori o smrti svoje ćerke!

Autor:

Zabava

28.09.2018

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put posle smrti svoje ćerke, Milić Vukašinović je odlučio da stane pred kamere emisije "Premijera-Vikend specijal" i ispriča sve o najtežem periodu u životu. Milić je kroz razgovor otkrio sve o njenom lečenju, bolesti, njihovom lošem odnosu, ali i šta je prethodilo njenom samoubistvu, s obzirom na to da je bio u Sarajevu neposredno pre njene smrti.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/PINKBHCompany
Milić Vukašinović

U ovonedeljnoj emisiji gledaoci će imati priliku da čuju emotivnu ispovest Milića Vukašinovića nakon smrti ćerke. Naime, javnost je krajem jula ove godine potresla vest da je ćerka Milića Vukašinovića, Maja Avdibegović, izvršila samoubistvo u svom domu u Sarajevu i to samo nekoliko sati pošto su je otac i njegova supruga posetili.

- Bol ostaje, život ide dalje. Što vreme više prolazi, taj bol je samo dublji i jači. Ona je čak imala dvoje dece koje su joj oduzeli zbog zavisnosti, ali ni majčinski instinkt nije mogao da pobedi zavisnost - rekao je Milić između ostalog, a celu ispovest o životu i smrti njegove ćerke gledaćete u nedelju u emisiji "Premijera-Vikend specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading