VODITELJKA I MANEKENKA NA BALU KOD PRINCA OD MONAKA!

Autor:

Zabava

28.09.2018

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska voditeljka Biljana Obradović u društvu prijateljice Jelene Mandić, nekadašnje Prve pratilje izbora za Mis Srbije i Crne Gore prisustvovale su pre dve večeri humanitarnoj večeri za očuvanje okeana koju je u Monte Karlu organizovala Fondacija Princa Alberta Drugog od Monaka.

Zahvaljujući predsedavajućem fondacije Milutinu Getsbiju, najpoznatijem svetskom filantropu na aukciji se našao i put u Hilandar čija cena je dostigla 600 000 evra. Ulaznica za odabrane zvanice je bila po osobi od 8.000 do 20.000 evra.

Foto: Privatna arhiva
Deo elite... Biljana Obradović i Jelena Mandić

Od poznatih licnosti su, između, ostalih bili Orlando Blum, Adrijen Brodi, Džered Leto, Kris Taker, Neli Furtado, Aleksandra Ambrozio i mnogi drugi. Na aukciji su ponuđene i gitare Mika Džegera, Madone kao i mnoge dagocenosti.

Foto: Privatna arhiva
Biljana Obradović

U muzičkom delu programa prisutni su imali priliku da čuju Gloriju Gejnor, Najl Rodžers i mnoge druge. Biljana Obradovic Jelena Mandić bile su gošće ove humanitarne večeri gde su uživale u druženju sa slavnim ličnostima, kao i u razgovoru sa domaćinom Milutinom Getsbijem.  

Foto: Privatna arhiva
Srpska manekenka sada živi u Kanu... Jelena Mandić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading