“NIKAD NIJE KASNO”: Nove epizode ovog talent šou programa pratićete nedeljom od 21 sat na Prvoj

Autor:

Zabava

23.09.2018

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularno muzičko takmičenje vraća se večeras na male ekrane, i premijerne epizode gledaoci će pratiti nedeljom od 21 sat na Prvoj.

RepublikaFoto: Promo foto
Nikad nije kasno

Snimanje prve epizode emisije "Nikad nije kasno" prošlo je baš kao što ste i navikli kada je reč o ovom projektu – uz mnogo iskrenih emocija, suza, smeha, dobrog raspoloženja žirija i ovacija publike u studiju.

Novi serijal donosi i male izmene, koje je uveo idejni tvorac ovog popularnog TV formata, Žika Jakšić. Od sada pravo na učešće imaju žene od 40 godina pa na više, dok starosna granica za muškarce i dalje ostaje 45 plus. Novina je i da će se od ove sezone u žiriju, pored Saše Miloševića Mareta, naći i javne ličnosti iz sveta muzike, dok će treći član biti poznati glumci, sportisti i drugi, zapravo sve javne ličnosti koje su ljubitelji emisije "Nikad nije kasno".

Pod dirigentskom palicom Žike Jakšića na prvom snimanju "Nikad nije kasno" na sceni su se smenjivali novi grandiozni veterani, koji su ovog puta ocenjivali Tijana Dapčević, Mima Karadžić i predsednik žirija Saša Milošević Mare.

RepublikaFoto: Promo foto
Nikad nije kasno

Kao što smo navikli, i u ovoj sezoni  domaćin emisije biće poznato TV lice Dragana Katić, dok će kvalitetu emisije doprineti i Aleksandar Sofronijević sa svojim orkestrom.

Foto: Promo foto
Dragana Katić

Za učešće u emisiji, koja je za kratko vreme ostvarila neverovatnu gledanost i ogromnu popularnost, prijavilo se nekoliko hiljada kandidata iz gotovo celog sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading