Nova sezona emisije "Život priča" od večeras, sredom u 22 sata na Prvoj

Autor: Sponzorisani tekst

Zabava

19.09.2018

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je neverovatna priča o ljubavi kojoj se na putu ostvarenja našla politička diktatura. Ovo je priča o rumunki Kameliji koja je živela u Rumuniji za vreme Čaušeskuove diktature, i koja se zaljubila u Jugoslovena Vladu, koji je u to vreme na rumunskoj pijaci prodavao vegete i cigarete.

Foto: Promo foto
Tanja Vojtehovski

Kako je Čaušesku između ostalih sumanutih odluka, doneo i onu kojom je zabranjivao brakove sa strancima, Kamelija i Vlada su morali da nađu način kako da ona pobegne iz Rumunije. Rešila je da prepliva Dunav , u novembru mesecu, a rumunska vojska je imala naređenje da odmah puca i na najmanji zvuk na obalama Dunava. Zajedno sa dvojicom potpuno nepoznatih ljudi, Kamelija je pod okriljem novembarske noći ušla u Dunav i počeli su da plivaju, gurajući traktorske gume isperd sebe.Tri dana kasnije je uhapšena. Od života pod diktaturom Čaušeskua, bilo je samo gore kada pokušaj bega iz Rumunije ne uspe i kada migrante uhapse i vrate na raspolaganje tajnoj službi Sekuritatea.

Ekipa emisije vredno je radila tokom leta i pripremala životne priče koje će dotaći sve nas. Autorka i voditeljka Tanja Vojtehovski kaže da se sa posebnom pažnjom pristupa svakoj prilči, ne samo iz pobude da sve bude novinarski tačno, već i iz saznanja da ljudi daju "svoje kucajuće srce na dlanu". I u ovoj sezoni ekipa emisije će gledaocima pokazati sve ono od čega su sazdani životi svih nas: i smeh i suze, i radosti i tuge, i nadanja i očekivanja, i padove i uspone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading