Hoće da bude Brenina snajka! KAĆA: NE BIH BILA SA SLOBOM, SAMO SA STEFANOM!

Autor:

Zabava

17.09.2018

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica treće sezone rijalitija "Farma", Katarina Živković prisetila se svog učešća u ovom šou programu, ali i posledica koje je trpela zbog trijumfa.

Foto: instagram.com/katarina2789
Ostavila za sobom težak period... Katarina Živković

- Nakon rijalitija godinu dana nisam radila. Niko me nije zvao da nastupam. Koliko su me ljudi voleli toliko su me i mrzeli i smatrali da ja ne treba da budem pobednica rijalitija. To je bio težak period u mom životu i tada sam najviše plakala- otkrila je Kaća, koja je ipak profitirala od učešća u rijalitiju, a od novčane nagrade koju je dobila kupula je nekretninu:

- Od tih para koje sam zaradila na Farmi kupila sam sebi stan u Beogradu - izjavila je Katarina.

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Hoće da bude Brenina snajka... Stefan Živojinović i Kaća

Živkovićeva je gostujući u emisiji "Glamur" imala zadatak da izabere svoju srodnu dušu od pet svojih slobodnih kolega: Sloba Radanović, Aca Živanović, Milan Stanković, Gasttozz i Stefan Živojinović.

Živkovićeva nije imala mnogo ndeoumica, te je poželela da bude Brenina snajka:

- Ništa mi ne bi falilo da postanem Brenina snajka. Stefan je jako lep dečko i odgovara mi. Sviđa mi se što je sin poznatih roditelja - rekla je vidno srećna Kaća,

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Ne zanima je Sloba... Kaća

- Nikada ne bih bila sa Slobom Radanovićem. On je lep i prelepo peva ali mi se ne sviđa to što radi devojkama. On je srcelomac i nije muškarac za mene. - dodala je popularna pevačica.

Za koga se Katarina Živković odlučila i šta je to sve otkrila o sebi što do sada niko nije znao saznajte večeras od 20:30 u emisiji Glamur specijal na televiziji Happy.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading