NJOJ JE JOVANA JOKSIMOVIĆ PROMENILA ŽIVOT!

Autor: Blic.rs

Zabava

17.09.2018

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka emisije "Jutro", Jovana Joksimović već mesecima sa kolegom Srđanom Predojevićem poželi dobro juutro gledaocima Televizije Prva, a dok su bili na odmoru, menjala ih je koleginica Nataša Miljković.

Foto: youtube.com
Njen poziv je promenio život jednoj voditeljki... Jovana Joksimović

Nakon povratka u studio jutanjeg programa, Jovana i Nataša nisu zajedno radile, ali se tome nadaju. Njih dve su o svojoj saradnji javno progovorile, a dok je Jovana otkrila kako je do toga došlo, Nataša je priznala da joj je upravo Joksimovićka promenila život:

RepublikaFoto: Promo/TV Prva
Napravila veliku promenu... Nataša Miljković

- Ja moram da ispričam nešto što nismo nikome do sada. Kada je mene pitala direktorka televizije, kada bih mogla ja da biram ko će da me menja tokom leta i posle da nastavi da radi vikend, ja sam rekla Nataša Miljković. Ona je rekla: “Uh, pa sad... Kako ćemo to da izvedemo?”. Ja sam joj rekla da ne znam. Prošlo je par dana, ja sam izašla sa Željkom na ručak i posle deset godina naletim na Natašu. Željko mi je rekao „odmah ustani, priđi joj i pitaj je“. Izljubile smo se, ja je pitala da li je zainteresovana, a ona je onako, delovala uzbuđeno. I onda smo posle toga ušle u papirologiju. Kada čujete da vam kolega iz posla kaže da želi da vam čestita na projektu koji ste napravili... E to je za mene najveći kompliment koji neko može da mi da. Mene ne ispunjava da mi neko kaže da sam lepša nego ikada, nego da mi kaže da je sadržaj koji smo napravili za „Jutarnji“ bio fantastičan - kazala je Jovana.

S druge strane, Nataša joj je zahvalna na pozivu:

 - Nas dve smo dugo radile zajedno i u drugim kućama, ali hvala Jovani koja je na neki način promenila moj život. Da nije bilo njene ideje da ja dođem ovog leta...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading