USTAŠE NE DAJU BAJAGI DA PEVA U SISKU!

Autor: dnevno.hr

Zabava

15.09.2018

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koordinacije grupa proizašlih iz Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije svojim saopštenjem pre nekoliko dana već su dali do znanja kako je "neprimereno i neumesno da Momčilo Bajagić-Bajaga održi koncert na Danima piva u Sisku 15. septembra."

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Bajaga

- Pesme koje je pevao Momčilo Bajagić-Bajaga kakvih se ne bi posramio ni jedan četnički vojvoda (uključujući i Boru Čorbu, njegovog nekadašnjeg gazdu i poslodavca) vrlo jasno govore koga je podržavao i bodrio. Smatramo da dovođenje takvih "estradnih umetnika" pored toliko hrvatskih pevača koji žive i rade i plaćaju porez u RH otvara nezaceljene rane stradalih u Domovinskom ratu, ne samo u Gradu Sisku nego i u celoj Hrvatskoj", deo je saopštenja koje ipak nije dalo naznaku kako će deo branitelja s tog područja učiniti sve kako bi sprečili Bajagin nastup koji je u Karlovcu već bio otkazan.

U redakciju portala Dnevno.hr stigao je primerak plakata kojim sisački branitelji planiraju oblepe grad, a na njima piše:

"TREBALO JE DA PEVAM 1991. u SISKU ali, BRANITELJI BANOVINE iz PETRINJE ZABRANILI. zato 2018. “IKIČKA” odobrila".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading