POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Jelisaveta na svadbi svog kuma ZASIJALA!

Autor:

Zabava

08.09.2018

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić čekaju svoje prvo dete, a glumica se u poslednje vreme nije previše pojavljivala u javnosti. Međutim, danas je objavila fotografiju sa svadbe svog kuma, na kojoj se jasno vidi trudnički stomak.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ne pojavljuju se često u javnosti... Jelisaveta i Miloš Teodosić

U crvenoj haljini, Jelisaveta je blistala na venčanju kuma kom  je poželela svu sreću, a koliko joj je bitan ovaj momak jasno je s obzirom na to da je objavila fotografiju iako to nije dugo činila kako ne bi eksponirala svoje stanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kumić moj @jevta ❣️❣️❣️ #wedding

A post shared by Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) on Sep 8, 2018 at 9:09am PDT

Da li je na ovom venčanju sa njom bio i njen suprug Miloš, nije poznato, a sve i da jeste njih dvoje se u javnosti ne pojavljuju zajedno. Prvi i jedini put kada se to dogodilo jeste na svadbi njihovih kumova Aleksandre i Filipa Živojinovića.

Interesantno je da su Aleksandra i Jelisaveta trudne u isto vreme, tako da nema dileme da će njihova deca biti drugari kao što su to Filip i Miloš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading