Komšije je raskrinkale: ANA SEVIĆ JE UOBRAŽENA!

Autor: blic.rs

Zabava

06.09.2018

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije pevačice Ane Sević tvrde da je ne viđaju u kraju od kako se rastala od pevača Darka Lazića, te da joj nije bilo pravo što su joj, i to bez njenog znanja, skinuli ime bivšeg muža.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Celebration ? ????

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Sep 5, 2018 at 11:26am PDT

Pevačica je prošla kroz buran period nakon razvoda sa Darkom i to se odrazilo i na njen život na Košutnjaku. Iako je zajedno sa bivšim suprugom sredila stan koji je nakon rastanka pripao samo njoj, Ana Sević, kako komšije kažu, retko dolazi na tu adresu i sve manje vremena provodi u tom stanu.

 

- Nisam je videla dva, tri meseca, otkad je pravila selfi ovde ispred zgrade. Ranije je uvek sa Darkom izlazila fino i pristojno, sada samo ponekad proleti u žurbi. Moja terasa gleda na njenu, ali je i tu retko vidim da sedi - kaže za "Scenu" jedna od komšinica.

Dok je jedan gospodin ispričao da je Ana druželjubiva, ali da joj zapravo nije bilo pravo kada su stavili njeno umesto prezimena Lazić na interfon.

- Ja sam stavio Sević, pošto Darka nema. Moja ćerka je odštampala prezimena i ja sam ih ubacio u interfon, da se zna čiji je koji stan. Ana mi nije ništa rekla jer nije ni znala ko je to uradio. Čuo sam da ispočetka ona nije volela što smo to uradili, ali sad joj ne smeta - kaže komšija, koji ne želi da otkriva identitet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Catch the moment ???❤️?

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Aug 16, 2018 at 12:42pm PDT

 

On pak ističe da se ona uvek uredno javi, te da je mislio da će njen brak sa Darkom trajati.

- Kad naiđe uvek pita "deda kako je?", a tako je bilo i dok je bila sa Darkom. Bili su tako dobro počeli, uredili su taj stan koji ima oko 150-200 kvadrata. Baš su bili dobri, sad šta ima između njih, što su se rastali... ko će znati - završava priču stariji pevačicin komšija.

Međutim, bilo je i onih stanara koji smatraju da je Ana pomalo uobražena.

- Ne javlja se nikad, ponaša se kao da je mr sc., kao da ima sve diplome sveta. Ja joj nikad nisam rekla prva dobar dan - kaže gospođa koja živi u zgradi do pevačicine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Visnja

07.09.2018 14:41

Ovo je bas lepo,neverovatno da komsije nekoga pohvale kao sto je ovde slucaj. Pratim je na insta videh da je celo leto na moru logicno da nije bila u Bg ako je u Cg.