Rešili da se venčaju: EVO KAKVU SVADBU HOĆE MIRKA I VUJADIN!

Autor:

Zabava

03.09.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je bila gost na svadbi četvoro dece Bogoljuba Karića, Mirka Vasiljević je promenila svoje mišljenje o tome kako će izgledati njeno venčanje!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mirka Vasiljević

Posle 9 godina zajedničkog života i troje dece, glumica konačno otkrila detalje.

- Ja bih jednog dana volela da napravim proslavu kakvu su Karići organizovali. Oduševilo me je sve počevši od dekoracije pa do venčanica, koje su mlade odabrale. O svakom detalju se mislilo i moram da kažem da sam se odlično provela na žurki iako sam sve vreme kraičkom oka motrila na decu da bih imala u vidu šta rade. Sve je bilo bajno, ali iskreno, oko ovakvih događaja potrebno je i mnogo ljudi koji će se o svemu pobrinuti i velika organizacija. Treba imati živaca i strpljenja za to - istakla je Mirka ya Srpski telegraf.

- Ranije sam govorila kako bih volela intimnije venčanje, ali kada vidim koliko lepo i otmeno mogu da izgledaju velika venčanja, brzo se predomislim. Ja i Vujadin smo dugo živeli u inostranstvu, gde smo upoznali dosta ljudi. Verujem da bi na našoj svadbi bilo sigurno preko 100, 200 zvanica - dodala je glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Savic Vujadin (@savicvujadin) on May 4, 2018 at 5:26am PDT

 

- Vujadin i ja smo skoro devet godina zajedno i iskreno se nadam da ćemo uskoro da krunišemo ljubav. Ne znam više ni sama šta čekamo. Vremenom nam se samo povećava broj zvanica, tako da što se mene tiče, ja bih se udala što pre - zaključila je Vasiljevićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading