SAD JE JURI BOGATI AMERIKANAC: Sofija ima udvarača nakon raskida sa Ademom!

Autor: Blic.rs

Zabava

03.09.2018

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Sofija Milošević nakon raskida sa srpskim fudbalskim reprezentativcem Ademom Ljajićem postala je najpoželjnija udavača, a sada je na "meti" i jednog bogatog Amerikanca.

Foto: instagram.com/sofijamilo
Posle Ljajića ima udvarače... Sofija i Adem

- Sofija već godinama unazad živi na relaciji Beograd-Njujork, a zbog brojnih kampanja koje radi, putuje širom sveta. Međutim, tokom jednog boravka u Americi ona je upoznala momka, inače uspešnog američkog preduzetnika, koji je već pri samom upoznavanju počeo da je obasipa brojnim komplimentima. Govorio joj da je najlepša žena koju je ikad video i sve najlepše što jedna žena može da čuje. Sofija mu se tada ljubazno i kulturno zahvalila na svemu što je rekao - otkrio je izvor.

Međutim, Sofija je tada bila u vezi sa Aemom i nije rihvatala udvaranje, a sada se taj momak ponovo javio:

- Iako ju je on stalno obasipao pažnjom, ona nije previše pridavala značaj udvaranju američkog biznismena. Sofija mu je odmah jasno stavila do znanja da je u vezi, ali, znate koliko su momci u inostranstvu opušteni i puni samopouzdanja... On se sve vreme šalio i rekao joj da će kad-tad da je osvoji i da on neće odustati - dodaje izvor.

Foto: instagram.com/sofijamilo
Da li će dati šansu bogatom Amerikancu... Miloševićeva

- Kada je Sofija raskinula vezu koja već izvesno vreme nije dobro funkcionisala, Amerikanac je preko zajedničkih prijatelja ponovo pokušao da stupi u kontakt sa njom. Nije mogao da veruje da je konačno slobodna i bio je oduševljen, čak je sa prijateljima podelio da jedva čeka da je vidi. Pre neki dan se čak usudio i na kućnu adresu joj poslao ruže sa porukom da stiže u Beograd i da želi da se sada konačno vide na večeri - kaže dalje izvor i nastavlja:

RepublikaFoto: e-stock/Peter Alex
Na snimanju serije "Ubice mog oca" se družila sa Vukom Kostićem...

- Sofija je polaskana pažnjom koju dobija, ali sve doskoro je bila potpuno zaokupljena snimanjem treće sezone serije „Ubice mog oca”. Po ceo dan je bila na setu i nije stigla ni o čemu da razmišlja. Dodatno joj je vreme oduzimala i selidba u novi stan koji je nedavno kupila u Beogradu. Sada kada se završilo snimanje treće sezone serije, može malo da predahne i možda razmisli i o nekom odmoru. Što se tiče viđanja sa novim udvaračem, videćemo šta će tu biti - završava izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading