EKSKLUZIVNI INTERVJU SA NIKOM DUČIĆEM NA PRVOJ TV!

Autor: Republika

Zabava

03.09.2018

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovoga jutra na Prvoj televiziji očekuje vas ekskluzivni intervju u Jutarnjem sa Nikom Dučićem, komandantom baze Bondstil na Kosovu i Metohiji.

RepublikaFoto: Promo foto
Voditelji Srđan i Jovana sa Nikom Dučićem

Dučić će govoriti o Srbiji, Kosovu i Metohiji, političkoj situaciji, srpskim korenima i porodici. Ekskluzivne snimke unutrašnjosti najveće vojne baze SAD na Balkanu, kao i ceo intervju od 45 minuta biće emitovan u ponedeljak, 3. septembra u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom". 

Čuveni uredničko-voditeljski tandem Jovana Joksimović i Srđan Predojević vraćaju se danas u studio Prve televizije i gledaćemo ih ponovo svakog radnog jutra od 6.55 časova.

Gledaoci popularnog jutarnjeg programa će se ponovo družiti sa voditeljima koji priznaju da su se veoma uželeli svojih kolega, gledaoca i adrenalina. Kako kažu, očekuju nas i mnogi noviteti: "Radujemo se 3. septembru i nastavku realizacije emisije na koju smo veoma ponosni jer ona u svakoj sekundi emitovanja pokazuje kako treba da izgleda kvalitetan, ozbiljan, tematski dobro osmišljen i produkcijski prestižan Jutarnji program. Glavni novitet ostaće naša stara karakteristika - analizirati svaki događaj vazan za društvo u kome živimo i pretpostaviti benefite ili posledice svake nove vesti. U vizuelnom smislu emisija će nastaviti da sazreva kroz novo obogaćivanje sadržaja "Pregled štampe" i "Prognoza vremena" za koju verujem da je najpreciznija i najrelevantnija od svih sličnih izveštaja", kaže Predojević.

RepublikaFoto: Promo foto

Jovana dodaje da će jedan od glavnih noviteta biti i jutarnji program tokom vikenda koji će voditi Nataša Miljković. Ona je dobila mnoge pohvale tokom letnjeg perioda vođenja ovog programa:

- Nataša je i došla na Prvu televiziju kako bi vodila jutarnji tokom vikenda. Da bi naš projekat na televiziji bio kompletan, nedostajala nam je još ta karika.

Kako će tačno izgledati koncept jutra tokom vikenda, za sada se ne otkriva ali Srđan ima samo reči hvale za svoju koleginicu.

- Nataša i mi smo potekli iz istog tima, naši senzibiliteti i sistem rada su veoma slični tako da sam bio siguran da je emisija u dobrim rukama i da će doprineti porastu najvažnije karakteristike na televiziji – kredibilitetu.

Naravno, voditelji su se uželeli i svoje mezimice, labradorke Prve, a kako je izgledao susret posle odmora, objašnjava Srđan: "Na trenutak je zastala, pogledala me i tako silovito jurnula ka meni da je malo nedostajalo da me obori. Veoma sam joj se obradovao, porasla je i nekako postala ozbiljnija. Jedva čekam da se družimo celo pre podne i nadam se da je zaboravila svoje nestašluke koji mi već sada nedostaju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading