THCF VEČERAS NA FREESTYLER-U!

Autor:

Zabava

29.08.2018

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je njihov prvi nastup ove sezone na splavu Freestyler kako se i očekivalo, prošao u sjajnoj atmosferi, a tražilo se mesto više, logično je bilo da će nastupiti ponovo, i to će se desiti upravo večeras.

 

 

Veceras gorimo ???

A post shared by THCF ? (@thclafamilija) on Aug 29, 2018 at 9:17am PDT

 

Kao datum prvog nastupa ovog sastava THCF navodi se 4. april 2003. godine. Talenat ovih mladića ubrzo su prepoznali mediji, ali i ljudi iz muzičke industrije, pa su tako THCF već 2004. godine objavili svoj prvi album “THC la Familija 1” za etiketu Bassivity.

Usledili su nastupi na festivalu Exit, a bend je nastupio i kao predgrupa 50 Centu na njegovom beogradskom koncertu. Rad na svom drugom studijskom izdanju “Majmun Idzuo” bend je započeo 2008. godine, a sa ovog albuma izdvajaju se pesme “Trenerka stil”, “Opek’o sam se” i druge.

 

 

Album “THCFB”, na kojem je bend sarađivao sa Škabom iz benda Beogradski Sindikat, izlazi 2012, a TCHF iste godine nastupaju kao gosti na velikom koncertu Beogradskog Sindikata u Kombank Areni.

Posle više od 10 godina rada, TCHF zauzimaju važno mesto na domaćoj rep sceni, a bend je snimio i zvaničnu himnu košarkaša pred njihov odlazak na svetsko prvenstvo u Španiji. THCF su početkom 2014. objavili svoj treći zvanični studijski album pod nazivom“THCF je više od repa”, a njihov nastup na splavu Freestyler zakazan je za večeras tačno u ponoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading