Rokvići čekaju drugu bebu!

Autor: D. L.

Zabava

23.08.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana Barović uskoro će se drugi put ostvariti u ulozi roditelja! Njihova ćerka Leona uskoro će dobiti brata ili sestru, a uzbuđeni roditelji već sada broje dane do dolaska bebe na svet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Никола Роквић / Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Jul 16, 2018 at 8:02am PDT

 Pevačeva supruga radnosne vesti podelila je sa javnošću tek nakon tri meseca otkako je saznala da je u blagoslovenom stanju.

Manekenka bi trebalo da donese bebu na svet u martu iduće godine, a Nikola se na sve načine trudi da joj olakša trudnoću uprkos tome što ima puno obaveza oko karijere budući da je nedavno izbacio i novi singl.

Nikola: Kada mi je supruga saopštila da je u drugom stanju, bio sam najsrećniji muškarac na svetu

- Kada mi je supruga saopštila da je u drugom stanju, bio sam najsrećniji muškarac na svetu. Odmah sam sa svima želeo da podelim radosne vesti, ali sam se suzdržao jer se to na početku ne radi. Imam utisak da me euforija od saznanja da ću ponovo postati otac još uvek nije u potpunosti prošla - rekao je pevač za srpske medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✈️✈️✈️ #moscow

A post shared by Никола Роквић / Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Jul 14, 2018 at 7:54am PDT

Inače, Bojana i Nikola upoznali su se još u rijalitiju "Survivor" 2010. godine, kada su se zaljubili na prvi pogled, a pre dve godine su se venčali u krugu najbliže porodice i prijatelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading