ANA KRIJE OD DARKA DA ĆE MU DETE ŽIVETI SA OČUHOM!

Autor:

Zabava

23.08.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević, još uvek venčana supruga pevača Darka Lazića, uveliko uživa u ljubavi sa svojim novim dečkom Danijelom Nedeljkovićem. Kako saznajemo, Sevićka i Danijel odlučili su da svoju romansu podignu na viši nivo, te će uskoro početi da žive zajedno.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Darko Lazić

Ovu odluku pevačica je donela mimo svog supruga Darka, od kojeg je pokušala da sakrije da će i njihova mezimica Lorena živeti sa očuhom.

Kako izvor blizak pevačici navodi, Ana i Danijel živeće u njegovom stanu, dok će stan koji je Ani ostao nakon razlaza od Darka Lazića sada biti prazan.

Darko: Ako se ne bude sredila i vratila u normalu, umešaću se bez pogovora. Pravnim putem ću sve da rešim

- Ana i Danijel ne žele da se razdvajaju. Oni su nakon dva meseca provedena na moru shvatili da se super slažu i da im je lepo dok su zajedno. Seli su i popričali i složili se da treba da započnu zajednički život. Oni će živeti u njegovom stanu na Vračaru - navodi izvor i dodaje da Darka nije obavestila o svojoj odluci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's a privilege to have your own Paparazzo ?❤️??⚡️?

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Aug 15, 2018 at 11:28am PDT

- Darku nije rekla svoju odluku jer realno nema razloga da se buni. I on planira zajednički život sa svojom devojkom Marinom. Zbog problema koje je nedavno imao sa batinašima Ana nije želela da ga remeti još i ovom temom - rekao je izvor za Star.

Kako Srpski telegraf saznaje, Darko je burno reagovao kada je preko zajedničkih prijatelja saznao šta Ana planira.

RepublikaFoto: K. Mihajlović
Ana Sević sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem

- Darko je ostao u šoku nakon što je do njega došla informacija da će njegova mezimica živeti sa očuhom. Svestan je činjenice da Ana posle kraha njihovog braka ima pravo sebi da izgradi novi život i nastavi dalje, ali ne želi da mu to drastično promeni odnos koji ima sa ćerkom. Plaši se da Lorena još uvek nije spremna da tako naglo počne da gradi odnos sa Aninim novim partnerom - navodi izvor blizak Laziću i nastavlja:

- Kada su mu zajednički prijatelji rekli šta se dešava, poludeo je i počeo da viče: "Da li je ona normalna, da li iole misli svojom glavom?! Pa nije moje dete kofer da ga tako seljaka kako stigne i gde stigne! Nemam više ni snage ni živaca da se nosim sa njenim hirovima. Ako se ne bude sredila i vratila u normalu, umešaću se bez pogovora. Pravnim putem ću sve da rešim. Dete nije krivo ni zbog čega i ne treba da prolazi kroz ovakve stvari". Prijatelji su pokušali Laziću da objasne da ona mora da nastavi svoj život i da je logično da dete bude uz majku, ali svejedno, to nije situacija koja se lako prihvata - završava izvor.

Pozvali smo pevača kako bismo proverili ove navode, ali se javio njegov poslovni menadžer Miljan Vračević, koji je poručio da je upoznat sa čitavom situacijom, ali da detalje neće iznositi u javnost.

- Upoznat sam sa svim detaljima za koje me pitate, ali nije u mojoj nadležnosti da komentarišem Darkov i Anin privatni život jer je to samo njihova stvar. Mene možete pitati za sve što se tiče njegovog posla i karijere - rekao je Vračević za naš list. Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Sevićevom, ali ona nije odgovarala na naše pozive do zaključenja ovog broja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading