VRTOGLAVA CIFRA: nećete verovati koliko je koštala svadba Karića!

Autor: Republika

Zabava

20.08.2018

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Političar i biznismen Bogoljub Karić oženio je jedinog sina, Nebojšu, a za ceremoniju održanu na Svetom Stefanu uložio je oko milion evra.

Foto: Privatna arhiva
Svadba godine

Spektakularno venčanje je prošlo u nezaboravnoj amtosferi, a Bogoljub je sa svojom decom mesecima učestvovao u organizaciji do poslednjeg detalja. Kako Alo saznaje, osim što je platio najskuplju lokaciju, dekoraciju sale i čitave Kraljičine plaže na Miločeru, inostrane kuvare koji će se brinuti o hrani za goste, odlučio je da svim zvanicama, a bilo ih je oko 200, plati i smeštaj u najboljem hotelu i troškove puta.

- Otkako su počeli sa organizacijom, prvo što su zamislili jeste da svima obezbede smeštaj i da ih ne opterete materijalno zbog dolaska na venčanje. To su i uradili, mesec dana pre venčanja rezervisali su nekoliko najboljih crnogorskih hotela za svoje ljude. Samo jedan dan u sobi takvih hotela košta nešto više od sto evra - rekao je izvor Alo-a i otkrio da su Karići odlučili da i posle slavlja nastave boravak na Crnogorskom primorju, a odmor su obezbedili i zvanicama.

Osim što su gostima platili sve što su mogli da plate, doneli su odluku da ostanu na crnogorskom primorju sve do četiri crkvena venčanja koja ih čekaju 28. avgusta u Hramu Svetog Save.

Kako je Alo naveo, svadbena torta koštala je 2.000 evra, a jedan od pevača koji je bio zadužen za atmosferu je Aco Pejović. Za njegov angažan Karići su se otvorili 15.000 evra.

Među zvanicama venčanja kao iz bajke našli su se i Miloš Biković i njegova devojka Barbara Tatalović. Glumac je na simpatičan način pred svima poručio svojoj izabranici da želi da je oženi, kada je mlada trebalo da baca bidermajer.

- Barbara, hoću da te vidim u prvim redovima - rekao je on.

Luksuznih nekoliko dana na jahtama i uživanje na najskupljim mestima obezbedili su i ostalima koje poslovne obaveze nisu sprečavale da ostanu, naveo je izvor Alo-a i ističe da Bogoljub ne žali pare, te da se i sam šali na svoj račun zbog činjenice da je za venčanje iskeširao nešto manje od milion evra.

- Bogi je jako dugo želeo da se Nebojša skrasi i oženi. Samim tim, spremao je pare za dan kada će se to i ostvariti. Samo pripreme pred ceremoniju koštale su ga pola miliona, a kada se saberu smeštaj za goste, produženo letovanje i crkveno venčanje za svu njegovu decu, dolazimo do sume koja je nešto manja od milion evra. Ne žali on, svakodnevno zeza Nebojšu i govori mu "Da sam znao da ćeš da mi izbiješ milion evra iz džepa, nikad ti ne bih dao da se ženiš". Njemu je to smešno i zaista se ne opterećuje - zaključio je izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading