NOVE SEVERININE GOLE FOTKE: Hrvatska pevačica kao od majke rođena

Autor:

Zabava

20.08.2018

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruka dodiruje međunožje, grudi nabrekle od uzbuđenja, orgazmični drhtaji prelaze preko lica - i sve to na fotografijama objavljenim na internetu, i sve to ima veze sa izuzetno popularnom pevačicom sa ovih prostora! I ako biste imali tri puta da pogađate kojom - šta mislite, da li biste pogodili?! Pa verovatno biste pogodili iz prve!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Severina Kojić

Da, da, posle video "priloga" sa jahte, nakon kojeg je postala planetarno poznata i "okačena" po pornografskim sajtovima širom sveta; fotografija na kojima je u golišavom izdanju, a koje bi s vremena na vreme "procurile neznano kako" s njenog kompjutera; spotova sa polugolim crncima i ljudima opasanim kožnim kaiševima i maskama - Severina Kojić je ponovo briljirala!

I da, pogodili ste, upravo je Severina glavna ličnost iz priče s početka teksta! A za one kojima priča nije dovoljna - lascivne Severinine fotografije možete da pogledate OVDE!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
maki

21.08.2018 13:55

sve olabavljeno , grozno