DANAS PUNI 40, ALI TAKO NE IZGLEDA: Pop diva objavila fotku iz detinjstva!

Autor:

Zabava

17.08.2018

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda šoubiznisa u Srbiji već nekoliko decenija, Jelena Karleuša danas puni 40 godina, ali njene godine nikako se ne podudaraju sa izgledom.

Foto: Promo foto
Danas slavi rođendan... Karleuša

Jelena, koja i dalje brani titulu pevačice sa najboljim stajlingom, izgledom i top formom umesto neke od svojih standardno popularnih fotografija, objavila je jednu iz detinjstva. 

Njeni pratioci, oduševljeni ovom objavom, odmah su joj čestitali rođendan, a neki su komentarisali kako na ovoj fotografiji mnogo liči na svoju majku, Divnu Karleušu.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Liči na majku... Jelena

Jelena će svoj jubilarni rođendan proslaviti, verovatno u krugu porodice, a njene ćerke Atina i Nika već su joj predale poklon koji je Karleuša pokazala svima. Reč je o rođendanskoj čestitki koju joj je napisala mlađa ćerka, koja je malo je reći, duhovita.

- Draga mama, sve najbolje za tvoj rođendan želi ti tvoja Nika. I Atinu je opet bolelo d*pe - napisala je Jelenina mlađa mezimica.

Foto: instagram.com/karleusastar
Čestitka koju je dobila od ćerke... Karleuša danas puni 40 godina

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading