SOFIJA SE BRZO SNAŠLA: Ademova bivša sa VUKOM KOSTIĆEM?!

Autor:

Zabava

14.08.2018

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Sofija Milošević nedavno je raskinula sa fudbalskim reprezentativcem Ademom Ljajićem, ali je već uhvaćena u društvu drugog muškarca. Sofija, koja će se pojaviti u seriji "Ubice mog oca 3", uslikana je, ni manje ni više nego sa Vukom Kostićem.

RepublikaFoto: e-stock/Peter Alex
Baš su bliski... Vuk i Sofija

Sofija i Vuk se nisu odvajali jedno od drugog, a kako za "Republika.rs" tvrdi izvor čim su se upoznali, nešto je među njima kliknulo:

- Sofija nije poznavala Vuka pre ovog snimanja, a kada su se upoznali odmah su se dobro razumeli. Sofiju je pozvao Marko Mišković, producent serije da se pridruži u pojedinim scenama treće sezone i ona je rado pristala, a na snimanju se baš dobro snašla. Vuk se posebno potrudio da se ona uklopi i odradi scene kao da je profesionalna glumica. Baš su se dosta zbližili Sofija i Vuk, dogovarali su i neke izlaske kad se završi snimanje - otkrio je izvor blizak manekenki. 

RepublikaFoto: e-stock/Peter Alex
Pogledi govore više od reči... manekenka u društvu glumca

Fotoreporter "Republika.rs" uslikao je Sofiju tokom druženja sa Vukom, ali i muškim glumačkim delom ekipe popularne serije. Manekenka je bila oduševljena snimanjem, i nije krila da joj se upliv u glumačke vode veoma dopao:

RepublikaFoto: e-stock/Peter Alex
Družila se sa muškom ekipoom serije "Ubice mog oca 3"... Sofija i Vuk sa Tihomirom Stanićem i Markom Miškovićem

-  Iskreno, imala sam toliku tremu da nisam znala kako će drugi glumci reagovati na moju pojavu zato što sam manekenka. Baš sam se uplašila reakcije, ali je atmosfera bila divna, mnogi su ljubazni. Mnogo su mi pomogli da odradim sve kako treba - izjavila je Miloševićeva.

Foto: e-stock/Peter Alex
Lepo se slažu... Sofija Milošević i Vuk Kostić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading