KEMIŠ PREDLOŽIO ZORICI DA SE RAZVEDU: Brunclikova u strahu da joj ne PREBUIJU MUŽA!

Autor: SrbijaDanas.rs

Zabava

11.08.2018

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hvalospevi koje redovno o svom 35 godina dugom braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem u brojnim emisijama iznosi Zorica Brunclik, mogli bi biti samo prošlost.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kemiš joj predložio razvod... Zorica Brunclik

A razlog za to je predlog koji je Kemiš izneo pevačici, a on je glasio da se razvedu, ali ne jer među njima više nema ljubavi već iz drugih razloga, što je otkrila sama Zorica:

- Kod pevača je postao trend da se pred izlazak albuma zbog marketinga izmisle da se razvode. I Miroljub mi jedan dan kaže: "Ženo, šta misliš da ti i ja insceniramo da se razvodimo, da ti album uspe?" Ja sam mu rekla da to ne bi bilo dobro po njega jer kad bi izašao na ulicu, neka žena bi ga prebila kišobranom uz povike: "Onakvu ženu si ostavio, sram te bilo" - kroz smeh je ispričala Brunclikova. 

RepublikaFoto: printscreen/facebook
...ali ipak ništa od razlaza... zaljubljeni Zorica i Kemiš

S obzirom na to da se Zorica nije složila s predlogom svog muža, njihov brak će i dalje biti deo tema o skladnom odnosu među supružnicima u emisijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading