Korak do sna: Lapsus pomaže mlade talente!

Autor:

Zabava

10.08.2018

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi "Lapsus banda", odlučili su da pomognu jednoj talentovanoj mladoj dami da ostvari svoj san i napravi prve korake u profesionalnom bavljenju muzikom. Najpopularniji bend u regionu raspisao je tako na društvenom mrežama konkurs, čija će pobednica dobiti fantastičnu priliku da bude gost u njihovom novom hitu koji izlazi u septembru.

RepublikaFoto: Promo foto
Lapsus bend

- Dragi naši, a pre svega drage naše mlade dame, posle svog ovog vremena provedenog u bavljenju muzikom, svesni smo da nijedan uspeh ne dolazi preko noći. Potrebni su talenat, rad, ali i sreća i prava prilika. Baš zato, odlučili smo da nekoj od vas pružimo mogućnost da napravi svoje prve korake na javnoj sceni. 

RepublikaFoto: Promo foto
Lapsus bend

- Kao što smo mi svojevremeno počeli sa obradama pesama dragih kolega, i vama će pesma otvoriti vrata uspeha. Potrebno je da snimite obradu jedne naše pesme i postavite  je na instagram uz tagovanje našeg profila i heštag #lapsuscover i najboljoj od vas po mišljenju našeg žirija pružiće se prilika da gostuje u pesmi i spotu za našu novu pesmu "Oči boje čokolade". Zbog potrebe pesme konkurs je otvoren samo za devojke a trajaće do 20.8. u ponoć. Dakle, na vama je da imate talenat i ambiciju, sve ostalo je naša briga. Pevajmo zajedno! Voli vas vaš Lapsus band"- napisali su momci iz najveće regionalne muzičke senzacije u poslednjoj deceniji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading