Šaban i Zorica snimili duet!

Autor:

Zabava

08.08.2018

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom višedecenijske karijere Zorica Brunclik i Šaban Šaulić snimili su nebrojeno hitova i pokazali da mogu sve kada je muzika u pitanju, a sada su to i ozvaničili snimivši pesmu simboličnog naziva "Ti možeš sve".

RepublikaFoto: Promo foto
Snimanje dueta Zorice Brunclik i Šabana Šaulića

Dve legende folka udružile su glasove u studiju Miroljuba Arandjelovića Kemiša, a u eri popularizacije autotjun pevača istovremeno i potvrdili da je za dvoje vrhunskih muzičara sam glas dovoljan da prenese lepotu muzike, ipak pomerivši i muzički žanr jer je njihova nova pesma balada u pop maniru.

RepublikaFoto: Promo foto
Snimanje dueta Zorice Brunclik i Šabana Šaulića

Saradnji su u prisustvu članova porodica i Huse "Bit strit" koji je autor pesme nazdravili šampanjcem, a ako je suditi po uspesima prethodnih dueta "Šta ja nemam to što ona ima" i "Kako ti je, kako živiš", tandem koji dobija na putu je da napravi još jednu saradnju koja će ući u istoriju domaće muzike, a prvo izvodjenje pred publikom pesma će imati 6. oktobra na koncertu Šabana Šaulića u "Štark areni". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading