ZBOG BATINA SE PRESELILA U NOVI SAD, a evo ko je sada došao kod Aleksandre!

Autor:

Zabava

06.08.2018

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica Aleksandra Subotić pre nekoliko dana bila je napadnuta od, kako je izjavila, oca njene ćerke, Aleksandra Čabarkape.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss
Bila napadnuta... Aleksandra

Aleksandru je ispred jedne trafike, prema njenim rečima, napao Čabarkapa koji joj je naneo povrede po glavi, vratu, grudima i rukama nakon čega je završila u Urgentnom centru.

Ona je posle svega toga za "Republika.rs" izjavila da je veoma uplašena i da se zbog svega toga preselila u Novi Sad. A kako je u nekoliko navrata Čabarkapa isticao da je do sukoba došlo jer ga je Aleksandra napala da ne plaća alimentaciju za njihovu ćerku za koju on tvrdi da nije otac, Subotićeva je otkrila i ko je tata njene devojčice.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Njega je optužila za batine... Aleksandar Čabarkapa i Aleksandra Subotić

Ona je istakla da je otac onaj koji odgaja, u ovom slučaju njen izabranik David Dragojević koji je, u trenutku kada se dogodio incident s Čabarkapom bio u Americi.

- Jedna od najružnijih stvari koju ja trenutno proživljavam i koja me mnogo više boli nego zadati udarci, je to što neko pokušava da mi nanese duševnu bol preko ovog anđela! Ovo dete nikome ništa nije krivo, ovo dete ne traži nikom ništa, ovo dete ima pravo na svoj život i da izabere kako će ga živeti - ne noseći tuđi krst i ne bivajući opravdanje za nečije greške. Ovo dete ima i oca i majku! Otac je onaj koji voli i odgoji dete, uputi ga na pravi put i d amu šansu da nešto uspe i napravi, šansu za sreću, a to je on- David dragojević. i tu je kraj. 

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Jedva je čekala da se on vrati... David i Aleksandra

A čim se David vratio, Aleksandra je objavila fotografiju s njim koju je opisala sa: "Ljubav".

 

Love ❤️ @___californication ❤️

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Aug 6, 2018 at 6:33am PDT

I Dragojević je objavio fotografiju, pa sada mogu da odahnu jer ne samo da su ponovo zajedno već Subotićeva neće doživljavati nove neprijatnosti. 

 

Kafa,Pivo i Voljena zena.... Da li ima nešto lepše ?! ❤️ @sandrasuboticss #spencers

A post shared by David Dragojevic (@___californication) on Aug 6, 2018 at 8:21am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading