JEZIVO: Nakon Slađine konstuktivne kritike, ŽENA JOJ PROKLELA DETE!

Autor:

Zabava

06.08.2018

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kako se ostvarila u ulozi majke Slađa Alegro neprestano deli svoju sreću, ali i sve nedaće sa kojima se suočavaju novopečeni roditelji. Pevačica se nedavno požalila na uslove u toaletu jednog šoping centra u kojem je predviđeno da majke prepovijaju svoje bebe.

 

☀️????

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on Jul 1, 2018 at 5:03am PDT

- Zagovaramo rađanje dece, a u najvećem tržnom centru u Srbiji majka mora dа doji i povije bebu u "toaletu za povijanje" u kom su uslovi jezivi. Bitno je da na svakom ćosku imamo kockarnice i kladionice. Sramota!".

Posle njenog kometara počele su da joj stižu poruke podrške, ali i jedna poruka koju nije mogla da ignoriše.

Foto: printscreen/instagram.com/sladja.allegro
Stravična poruka upućena Slađi Alegro
Foto: printscreen/instagram.com/sladja.allegro
Jezivo, žena proklela bebu Slađe Alegro!

- K.... jedva si dobila to dete zato šetaj i ćuti. A da šoping centri nisu za male bebe idiotkinjo imaš Dunav i Savu za šetanje. Idi obesi se - pisalo je u poruci, a onda je stigla i sledeća u kojoj piše:

- Bačena ti je kletva na dete upravo - stoji u poruci Slađi koja nije mogla to da ne prokometariše pa je napisala: Dokle god ima ovakvih persona, neće nama ni mesta za dojenje biti bolja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading