PEVAČICA POKRADENA NA PLAŽI!

Autor: alo.rs

Zabava

05.08.2018

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jadranka Barjaktarević poludela je kada je videla da su joj nestali novac i dokumenta. Nije mogla da veruje da su joj lopovi na plaži ukrali sve.

Pevačica je na plažu došla sama i nije imala nikoga da joj pričuva stvari, a rešila je da se opusti i okupa.

Ostavila je torbu i dokumenta na ležaljci i otišla u vodu. Kada se rashladila vratila s ena ležaljku i poručila piće, a kada je htela i da ga plati, imala je šta da vidi. U torbi joj nije bilo novčanika!

- Jadranka je u tom trenutku, vidno potresena uzela mobilni telefon, koji joj je bio u drugoj torbici i pozvala, verovatno nekog prijatelja kojem se požalila da su joj ukrali novčanik, novac, ali i lična dokumenta koja su bila u njemu. Plakala je i vikala da ne može da veruje šta joj se desilo. Bila je užasno besna, a konobar koji se tu zatekao je tešio i govorio joj da će pozvati policiju. Kada je pitao koliko novca su joj uzeli, ona je rekla da je u novčaniku imala oko 2.000 evra – otkriva izvor za "Alo!".

 

Evo još i ova sličica,hvala za lajk?

A post shared by Jadranka Barjaktarovic (@barjaktarovicjadranka_privat) on Aug 1, 2018 at 8:49am PDT

- Istina je to što ste čuli! Pare nisu važne, njih ću zaraditi, ali su mi ukrali i dokumenta koja su bila u novčaniku. Imam nastup u Bjeljini uskoro, pa se nadam da ću uspeti da regulišem ličnu kartu i pasoš do tada – rekla je Jadranka za pomenuti list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vanesa

05.08.2018 10:26

Gde se na plaži nosi toliki novac!@valjda platis sef u hotelu i mirno se kupias.

Odgovori 12 0
Boki

05.08.2018 12:49

KAKVA FOLIRANTKINJA POSLA NA PLAZU I NOSI 2000E.