KNELE ŽELEO PORŠE SUZANE MANČIĆ, a evo kako ga je dobio!

Autor: Alo

Zabava

01.08.2018

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Princ beogradskog asfalta" kako su nazivali Aleksandra Kneževića Kneleta, žestokog momka sa Vožovca koji je ubijen 28. oktobra 1992. godine u hotelu "Hajat", kako se spekulisalo, sanjao je o automobilu koji je u jednom periodu vozila voditeljka Suzana Mančić, a onda je odlučio i da ga dobije.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Nekad je živela na visokoj nozi... Suzana Mančić

Iako se godinma spekulisalo da je tada popularnoj loto devojci Suzani Mančić, Knele oteo automobil, njegova devojka se oglasila na fejsbuku i otkrila nove detalje.

Foto: youtube.com/ Aleksandar Knežević
Uzimao sve što je hteo... Aleksandar Knežević Knele

Prema pisanju medija, prvi vlasnik automobile bio je Vlada Kovačević Tref, a sledeći vlasnik bila je loto devojka. Dugo su kružile priče po prestonici da je Knele obožavao taj automobil i da je samo rešio da ga uzme od voditeljke. Međutim, njegova devojka i najveća ljubav konačno je to demantovala, posle više od 20 godina.

- Nije tačno da je Knele oteo Suzani automobil! Bila sam sa njim kada ga je kupio od njenog muža, na Bubanj potoku - navodi se na fejsbuk stranici „Legende devedesetih“.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading