Verenik joj priredio iznenađenje: BILJANA SEČIVANOVIĆ PROSLAVILA 42. ROĐENDAN!

Autor:

Zabava

01.08.2018

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Biljana Sečivanović toliko radi, da je i zaboravila na svoj rođendan, međutim, njen verenik Aleksandar Nedić potrudio se da joj ovaj 31. avgust ostane u lepom sećanju.

Foto: Privatna arhiva
Kao da joj je 24-i... Biljana proslavila rođendan

Pošto je u noći kada je napunila 42 godine, Biljana imala nastup, biznismen je prešao 200 kilometara kako bi je video i doneo joj buket cveća, što ju je dirnulo. Za žurku nije bilo vremena, ali je srpska Kim Katral sutradan napravila tortu i ugostila članove porodice i najbliže prijatelje, dok ju je verenik ponovo iznenadio, i to svećicom na kojoj piše obrnut broj godina - 24.

Foto: Privatna arhiva
Od verenika i ogroman buket cveća...

- Godine ne krijem ali se ni ne opterećujem njima, a otkad imam sina, moji rođendani su pali u drugi plan. Međutim, lepo je kada najblizi žele da vas obraduju, a Aleksandar uvek nađe način za to. Slatko sam se nasmejala kada sam ugledala svećicu i sa zadovoljstvom sam je ugasila - izjavila je atraktivna slavljenica, koja uskoro ide na letovanje sa verenikom, kako bi bila odmorna za snimanje novih pesama i spotova kojima želi da obraduje publiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading