POTRESNA PRIČA ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Čabarkapa me je SKINUO GOLU NA ULICI!

Autor: Puls.rs

Zabava

31.07.2018

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident koji se u nedelju popodne dogodio kada je Aleksandar Čabarakapa pretukao bivšu partnerku i rijaliti učesnicu Aleksandru Subotić, kako ona tvrdi, ispred trafike u Kaluđerici, dobio je i epilog. Subotićeva je za medije otkrila detalje ovog napada, koji su, malo je reći, potresni.

 

Nekad slika govori više od 1000 reči. Hvala svima na velikoj podršci!

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Jul 29, 2018 at 4:45pm PDT

- Ja sam sa svojom priajteljicom i njenim dvogodišnjem detetom krenula do tržnog centra u Kaluđerici. Ja sam dete vodila za ruku, svratili smo do trafike, kada sma krenula da izlazm, pojavio se mali crveni auto u kom su bila dva muškarca. Vozač je bio Aleksandar Čabarkapa, do njega je bio neki njegov prijatelj kog nikada nisam videla u životu. Počeo je da me prozva da sam ku*va, ološ, da mi je*e jater, počeo je da me napada jer sam ja u jednom trenutku rekla kada je mom ocu zapaljeno imanje, da ću otvoriti usta i da znam šta je on radio i čime se bavi jer ja sam živela s njim - započela je priču Aleksandra.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss
Dobila potres mozga... Aleksandra
RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Subotićeva tvrdi da ju je on pretukao... Aleksandar Čabarkapa

- Ja sam prišla kolima, ja jesam njemu odbrusila ali ja sam se nadala da će njemu biti super to što se izvikao, misli da je ispao mangup. Njemu to nije bilo dovljno, ja sam se osećala naprljavije jer me je doslovce skinuo golu pred njim i pred još jednim muškarcem. On je mene izgrebao po celim grudima. Povukao me za majicu, pljunuo me u lice i udario mi šamar- ispričala je rijaliti učenica koja je od siline udaraca u glavu dobila potres mozga, a odmah je poeča da povraća. iako je bila u takvom stanju, kako ona tvrdi, Aleksanadar ju je ostavio ispred trafike:

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Izgrebao je po grudima... Aleksandra optužila bivšeg

-Ostavio me je u ulici kada sam počela da povraćam. Meni su radili CTG glave, na njemu ne može da se vidi da li je bilo potres mozga ali iz Urgentnog centra sumnjaju na to, da je bio blaži potres mozga zbog silnih udaraca u glavu. Na kraju krajeva, on je bivši profesionalni bokser i ako neko zna da udari, zna on. Prvo su mi snimali vrat, od udaraca ne mogu da pomerim vrat. Boli me cela vilica, izgrebane su mi uši. Imam odertoine po rukama, jagodica mi je trnula, ništa nisam osetila, užasno me bolela glava, uši su mi bile zapušene - ispričala je Subotićeva.

Na pitanja da li se plaši za svoju bezbednost, Aleksandra je izjavila da je bila prinuđena i da se preseli:

- Ja se plašim za svoju sigurnost i sigurnost svog deteta. Ako ti neko kaže da će ti pucati u glavi, ako ti neko kaže da može da ti otme dete kada mu padne na pamet, ne znam kako se ne plašati. Moja pordica, moj verenik i budući suprug smatraju da je bezbednije da budem u Novom Sadu. Hoću da tražim zabranu prilaska, hoću da ga tužim, to je fizičko i mentalno maltertanje, mene taj čovek ne ostavlja na miru!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading