BRENA POBEGLA OD BOBE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Lepa Brena nakon žestoke svađe sa Bobom na jahti pokupila je svoje stvari i pobegla od supruga u hotel.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Boba Živojinović

Naime, paparaco Srpskog telegrafa uslikao je pevačicu u trenutku dok je sa prijateljicom sa kesama u rukama napuštala luksuzni brod i sedala u taksi. Upućeni tvrde da je svađa među supružnicima izbila zbog toga što se Boba danima opijao.

Boba se do zore provodio na nastupu Ace Pejovića, dok se na ženinom koncertu nije ni pojavio

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Lepa Brena

- Brena je poludela kada je stigla u Budvu i videla Bobu da usred bela dana pije vino sa društvom u restoranu. Odmah mu je očitala lekciju da smanji alkohol jer neće tolerisati takvo ponašanje, pogotovo zato što su na meti novinara. Boba je i sutradan nastavio sa vinom i Brena ga je ostavila u jednom restoranu u Luštici, dok se ona sama sa drugaricama vratila na jahtu da se odmori - otkriva dobro obavešteni izvor i dodaje:

- Pravi rat izbio je kada se Brena rastala sa drugaricama, a Boba je i dalje pio u restoranu. Tada mu je rekla da radi šta hoće i da ona odlazi u hotel da spava. Ona je te večeri pokupila samo najosnovnije stvari i iznajmila sobu u "Splendidu", gde je prenoćila - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Boba nije mario za Brenino zvocanje ni za pretnje da će ga napustiti, već se iz restorana zaputio u diskoteku "Budva", gde se u subotu veče do ranih jutarnjih sati provodio na nastupu Ace Pejovića. S druge strane, sledeće večeri se nije ni pojavio na Breninom koncetu u "Top Hilu", gde ju je bodrio samo sin Viktor. Iako je poznata po tome što na svojim nastupima i koncertima uvek pominje supruga i zahvaljuje mu se na podršci, ovaj put izostao je Brenin pozdrav Bobi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading