ZBOG VATERPOLISTA PREKINUO NASTUP: Dejan Petrović uradio nešto neverovatno!

Autor:

Zabava

29.07.2018

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom karijere Dejan Petrović nebrojeno puta imao je priliku da publici donese lepo raspoloženje ali nije tako česta situacija da je mogao da im prenese sjajne vesti kao što se dogodilo u Golupcu kada je usred koncerta stigla informacija da su vaterpolisti Srbije po četvrti put postali prvaci Evrope.

Foto: Promo foto
Saopštio publici lepe vesti... Dejan

U mestu koje zvanično ima 1500 stanovnika preko 5000 posetilaca okupilo se da sluša „Dejan Petrović Big Band“, a kada je poznati trubač saopštio vesti publikom se pronelo oduševljenje, da bi potom sve dobilčo svečan ton kada je u čast pobede zasvirao himnu „Bože pravde“. Nakon ovoga atmosfera je dovedena do usijanja i slavlje je potrajalo do kasno u noć uz hitove vlasnika titule Prva truba Sveta i njegove obrade popularnih pesama.

RepublikaFoto: Promo foto
Slavio pobedu vaterpolista... Dejan Petrović
RepublikaFoto: Starsport
Osvajači zlatne medalje na Evropskom prvenstvu... Vaterpolo reprezentacija

- Uvek smo muzikom prenosili lepe emocija a sinoć je to dobilo neku novu dimenziju, i želeo bih da čestitam i zahvalim se vaterpolistima što su nam priredili takvu radost i dali nam priliku da slavimo na koncertu – rekao je Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading