Pevačica poručila Vidiću: DROGA TI JE POJELA VIJUGE, A OD CECE SI DOBIO "ŠUT KARTU"!

Autor:

Zabava

29.07.2018

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prozivke koje je dizajner Saša Vidić upućivao pevačicama u poslednje vreme, sada su došle na naplatu, a tekst koji je danas na svom profilu na instagramu objavila Andreana Čekić verovatno je iznenadio i njega.

Foto: instagram.com/andreanacekic
Iznervirao je Vidić pa mu napisala pismo.. Andreana Čekić

Sve je počelo još pre četiri godine kada je Vidić prozivao "Zvezde Granda", a onda mu Andreana poručila da je bolje da ćuti jer će ona otkriti šta je sve on govorio pred njom o svojim prijateljicama Ceci Ražnatović i Seki Aleksić.

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Navodno je i nju ogovarao Vidić... Seka

Ovo je Vidića žestoko iznerviralo pa joj je odgovorio u svom stilu:

- Gargamelu, nije bitno što me prozivaš i ja da tako izgledam ne bih voleo pola sveta, ali što se porediš sa C je ravno zločinu. 

 

#maldives #holidaytime #island #mathiveri #indianocean

A post shared by Sasa Vidic (@vidicsasa) on Jan 29, 2018 at 1:47am PST

Ipak, tu se ovaj rat nije završio, te je Andreana u jednoj emisiji ispričala kako je Vidić nazvao Seku pred njom:

- Evo ti ova zelena haljina, ona svinja nije mogla da stane u nju - citirala je Čekićeva bivšeg stilistu, a kada ga je upitala na koga je konkretno mislio, Vidić je navodno rekao: "Pa na Seku".

Ovo je izbacilo dizajnera iz koloseka pa je najavio i tužbu:

- Da li neko zaista misli da bih pričao nešto ružno o Seki Aleksić, sa kojom se družim 20 godina, i to pred Andreanom Čekić? Žena je kratež i apsolutni idiot, koji jeste odsekao nos i nabio periku na glavu, ali to joj ne daje za pravo da mi se obraća kao da smo na ravnoj nozi. Zbog ovoga što je uradila, planiram da je tužim, jer ona mora da nauči lekciju. Ali ne želim da idem na ročišta, jer ne mogu da gledam njenu glavu. Jedino ako stavi neku kutiju na sebe, tada bih došao da se suočim sa njom. Seka mi je rekla da pustim tu priču i da treba da me boli uvo za sve - istakao je tada Saša.

RepublikaFoto: instagram.com/vidicsasa
Najavio i tužbu protiv Čekićeve... Saša Vidić

A kako je nastavio da komentariše izgled Andreane Čekić i u jednom magazinu njen stajling opisao tako da je ona pobesnela:

- Grdana, u čemu je tvoj problem? Hoćeš da budeš riba? Pa ti u ovome i dalje izgledaš kao metla, to jest kao džoger, ili si možda želela da skineš Cecu? O tome možeš samo da maštaš, ona je ispred tebe 15 miliona svetlosnih godina! Sedi i ćuti, već sam ti prošli put rekao. Ne bih te ni ocenjivao, ali prosto nismo imali nikog ružnijeg ove nedelje da stavimo u rubriku. I ako ćemo realno, ružnije i lošije obučeno od tebe stvarno ne postoji.

Foto: instagram.com/craznatovic_official
Andreana tvrdi da se s Vidićem više ni ona ne druži... Ceca

Nakon ovoga, Čekićeva je napisala roman u vidu uvreda popularnom kreatoru:

-  Gospođice Vidić, ti i dalje ne možeš da shvatiš, jer ti je droga pojela vijuge, da ću te svaki put kad izjaviš ružne stvari o meni, verbalnom šamarčinom vratiti u fabričko stanje zvano "istina". Pa da počnemo... U prethodnom "ocenjivanju" s jedne strane govoriš da sam grdna, s druge strane da pokušavam da ličim na Cecu. Otkud sada te suprotnosti, otkud taj kontekst? Ah da... Setila sam se! Da nije razlog možda taj što si dobio šut kartu od Cece? Od žene koja te je napravila, bila ti prijatelj pravi (možda čak i jedini), koja te je izdržavala i držala iznad vode da se ne ugušiš totalno u svom izmetu? Baš je ružno ogovarati one koji su te hlebom hranili, mada mene to kod tebe nije iznenadilo. Bilo je pitanje vremena kad ćeš ostati go i sam, jer kako seješ, tako i žanješ. Tebi niko ne može biti prijatelj, jer ti nisi prijatelj. Ti si tužan čovek. Gde su ti pozivnice na razna veselja koja su se dešavala ovih par meseci? Nigde te nisam videla. Kako to? Volela bih da sam te videla, pa da mi objasniš kako da se obučem. Šteta. Ponekad mi te je žao što te baš niko ne voli - napisala je Čekićeva.

 

​Gospođice Vidić ♥️ . . Ti i dalje ne možeš da shvatiš, jer ti je droga pojela vijuge, da ću te svaki put, kada izjaviš ružne stvari za mene, verbalnom šamarčinom vratiti u fabričko stanje, zvano "istina". . . Pa da počnemo... u prethodnom "ocenjivanju" (*) sa jedne strane govoriš da sam grdna, sa druge strane govoriš da pokušavam da ličim na Cecu. Otkud sada te suprotnosti, otkud taj kontekst? Ah da... setila sam se! Da nije razlog možda taj što si dobio "šut kartu" od Cece? Od žene, koja te je napravila, bila ti prijatelj pravi (možda čak i jedini), koja te je izdržavala i držala iznad vode da se ne ugušiš totalno u svom izmetu? . Baš je ružno ogovarati one koji su te hlebom hranili, mada mene to kod tebe nije iznenadilo. Bilo je pitanje vremena kad ćeš ostati go i sam, jer kako seješ tako i žanješ. Tebi niko ne može biti prijatelj, jer ti nisi prijatelj. Ti si tužan čovek. . . Gde su ti pozivnice na razna veselja, koja su se dešavala ovih par meseci? Nigde te nisam videla. Kako to? Volela bih da sam te videla, pa da mi objasniš kako da se obučem :). Šteta. Ponekad mi te je žao što te baš niko ne voli. . . (*) ocenjivanje: . . Drage koleginice, koje ste "na meti" Gospođice Vidić: morate da znate da to nije strašno, jer osoba koja vas ocenjuje, nije kompetentna. Kompetentni su oni, koji sa sobom nose rezultate u svom poslu, koji novčano ne zavise od rubrike u novinama i koji se bave ličnim napretkom. Vidiću, uvek ćeš biti samo mulj, nikada Avantgarde. . . Ps: Ponoviću da ovo pišem isključivo iz razloga što si u emisiji "Premijera" rekao da sam izmislila trudnoću zarad publiciteta. Sram te bilo! Pisaću ti otvorena pisma, sve dok ne naučiš da budeš džentlmen i kako treba sa damama. Neće mi biti teško, jer mislim da tako ulivam nadu svim ženama, koje godinama pljuješ zarad parče hleba. Idi radi, pa ti to neće biti potrebno. . . Pps: ako ti je lakše, možemo i na sud, samo ne znam ko će ti platiti advokata. Moraś da shvatiš da sam dobar čovek i da zaista brinem o tebi, zato ću te kao stari dobri prijatelj zamoliti da se dozoveš i prestaneš da se uvlačiš u još veće neprijatnosti.

A post shared by ɑɳɗʀɛɑɳɑ cɛkic (@andreanacekic) on Jul 29, 2018 at 3:55am PDT

Ono što je Andreanu najviše potreslo je izjava Saše Vidića da je izmislila trudnoću zarad marketinga:

- Ponoviću da ovo pišem isključivo iz razloga što si u emisiji "Premijera" rekao da sam izmislila trudnoću zarad publiciteta. Sram te bilo! Pisaću ti otvorena pisma, sve dok ne naučiš da budeš džentlmen i kako treba sa damama. Neće mi biti teško, jer mislim da tako ulivam nadu svim ženama, koje godinama pljuješ zarad parče hleba. Idi radi, pa ti to neće biti potrebno. Ako ti je lakše, možemo i na sud, samo ne znam ko će ti platiti advokata. Moršs da shvatiš da sam dobar čovek i da zaista brinem o tebi, zato ću te kao stari dobri prijatelj zamoliti da se dozoveš i prestaneš da se uvlačiš u još veće neprijatnosti. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading