GLUMICA POSLE BIZNISMENA, na aerodromu razmenjivala nežnosti s NOVIM DEČKOM!

Autor:

Zabava

29.07.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od poznatijih glumica u poslednje vreme, Jelena Gavrilović koju je publika imala prilike da upozna u seriji "Istine i laži", ima novog dečka, a o tome koliko im ljubav cveta najbolje je zabeležio paparaco portala "Republika.rs".

RepublikaFoto: Republika.rs
U početku je svako gledao u svoj telefon... Jelena Gavrilović sa dečkom

Jelenu smo uslikali na aerdoromu u Podgorici dok je, najpre, samo razgovarala sa dečkom. Međutim, već nakon nekoliko minuta, njih dvoje su počeli da razmenjuju nežnosti.

RepublikaFoto: Republika.rs
A onda je postalo romantično... Glumica je u jednom trenutku zagrlila dečka

Jelena i njen izabranik, najpre su sedeli za jedim stolom, a potom su prešli za drugi gde su svim putncima na aerodromu crnogorske prestonice upriličili romantične scene. Glumičin dečko joj je u jednom trenutku ljubio ruke dok se ona zaljubljeno smeškala. 

RepublikaFoto: Republika.rs
Razmenjivali nežnosti na aerodromu... Jelena sa dečkom

Gavrilovićeva je dugo bila u vezi sa biznismenom Vladimirom Jevtićem kog je prošle godine ostavila i iselila se iz njegovog stana. Ona je tada izjavila da se za tu vezu, kao i za sve drugo u životu, borila do kraja:

Foto: Jelena Gavrilovic/WHATSAPP
Jelena sa bivšim dečkom Vladimirom...

-  Osoba sam koja se za ljubav i za prijateljstvo bori do kraja. Veoma mi je teško da prihvatim ili poverujem da je nečemu došao kraj, ali za sve postoji granica. Opraštam i borim se, mada onog momenta kada je gotovo, smatram da nemam tu šta da tražim. To vam je kao polomljena vaza koju pokušavate ponovo da sastavite iz delića, ali su toliko iskrckani da ona više ne može da postoji kao celina.

Poznata glumica sada uživa u novoj ljubavi:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading